Ελλάδα

Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Ενα αντικείμενο μπορεί να οδηγήσει στον δολοφόνο

Απαντήσεις από τα εγκληματολογικά εργαστήρια περιμένουν οι αστυνομικοί για ένα αντικείμενο που βρέθηκε στο τούνελ που ο δολοφόνος έκρυψε τη σορό της βιολόγου

Ενα αντικείμενο το οποίο βρέθηκε στο σημείο που εντοπίσθηκε η σορός της 60χρονης αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ήτον στα Χανιά, προκαλεί αισιοδοξία στους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση ότι μπορεί να οδηγήσει στη σύλληψη του δολοφόνου της.

Το αντικείμενο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του cretalive.gr φέρεται να ανήκει στον δολοφόνο και ήδη έχει σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Το αντικείμενο όπως αναφέρει το ρεπορτάζ «φέρεται να συνδέεται άμεσα με την σορό της Σούζαν Ήτον».

Αν τα εργαστήρια της ΕΛΑΣ επιβεβαιώσουν τη συλλογιστική των αστυνομικών, τότε ενδέχεται να αποδειχτεί ως το μοιραίο λάθος του δολοφόνου.
Παράλληλα, δεν αποκλείεται και μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα να δοθούν και οι απαντήσεις από τα Εγκληματολογικά εργαστήρια σχετικά με την ανίχνευση ή μη DNA στα νύχια του θύματος, το οποίο πιστεύεται ότι αντιστάθηκε σθεναρά στον δράστη και πάλεψε για την ζωή του.

Δεκαέξι προσαγωγές

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση έχουν ήδη προχωρήσει σε 16 προσαγωγές ενώ αναζητούν πληροφορίες για άτομα που διαμένουν και εργάζονται και στην περιοχή που είδαν για τελευταία φορά την άτυχη 60χρονη γυναίκα και στην περιοχή στην οποία εντοπίστηκε η σορός της.

Παράλληλα, σύμφωνα με τα ΝΕΑ, αναζητούν το τηλεφωνικό «αποτύπωμα» το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει στον δολοφόνο της βιολόγου.

Οι εκτιμήσεις των αστυνομικών είναι ότι αφενός ο δράστης γνώριζε καλά την περιοχή καθώς το τούνελ στο οποίο εντοπίστηκε η σορό της Ίτον είναι δαιδαλώδες και βρίσκεται σε δυσπρόσιτη περιοχή ενώ αφετέρου πιστεύουν ότι η άτυχη γυναίκα δολοφονήθηκε σε άλλο σημείο και μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο στη σπηλιά.

Ειδικά για το δεύτερο συμπέρασμα συνηγορούν σπασμένα κλαδιά που βρέθηκαν κοντά στο τούνελ.

Δημοφιλέστερα

To Top