Ελλάδα

Καλαμάτα: Συνέλαβαν τον καλλιεργητή φυτείας με 114 δενδρύλλια

Μόλις 24 ώρες χρειάστηκαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών για να ανακαλύψουν την ταυτότητα του καλλιεργητή της μεγάλης χασισοφυτείας

Μόλις 24 ώρες χρειάστηκαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών για να ανακαλύψουν την ταυτότητα του καλλιεργητή της μεγάλης χασισοφυτείας που είχαν εντοπίσει το πρωί της Τρίτης σε μια αγροτοδασική περιοχή του Δήμου Καλαμάτας και του πέρασαν χειροπέδες το πρωί της Τετάρτης.

Ο εκχερσωμένος και ειδικά διαμορφωμένος χώρος στον οποίο καλλιεργούταν συνολικά 114 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 80 εκατοστών, είχε εντοπιστεί κατά την διάρκεια εξερεύνησης στο πλαίσιο περιπολιών για την καταπολέμηση της χασισοκαλλιέργειας. Οι αστυνομικοί ξερίζωσαν τα δενδρύλλια και κατέσχεσαν τον εξοπλισμό που βρέθηκε στο χώρο.

Από την αξιοποίηση των στοιχείων που είχε αφήσει πίσω του ο 53χρονος καλλιεργητής, εντοπίστηκε στην Καλαμάτα, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας ο οποίος άσκησε σε βάρος του δίωξη για καλλιέργεια ναρκωτικών. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη, για να διαπιστωθεί αν διέθετε και συνεργούς.

Δημοφιλέστερα

To Top