Ελλάδα

Κέρκυρα: Απασχόλησαν γριούλα και της άρπαξαν 20.000 ευρώ!

Δυο επιτήδειες κατάφεραν να την απασχολήσουν, ώστε η μια από αυτές να ξαφρίσει το μεγάλο ποσό των 20.000 ευρώ!

Έχασε σε μια στιγμή ό,τι είχε και δεν είχε μια ηλικιωμένη, όταν άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της στην Κέρκυρα σε δυο άγνωστές της γυναίκες οι οποίες προφασίστηκαν ότι ήθελαν οδηγίες για να φτάσουν στον προορισμό τους.

Όταν έφυγαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άνδρες συνεργοί τους, η γριούλα αντιλήφθη πως είχαν κάνει φτερά οι κόποι όλης της ζωής της.

Οι δυο επιτήδειες είχαν καταφέρει να την απασχολήσουν, ώστε η μια από αυτές να ξαφρίσει το μεγάλο ποσό των 20.000 ευρώ! Η άτυχη 87χρονη κατήγγειλε στην Ασφάλεια την κλοπή που έγινε το πρωί της περασμένης Δευτέρας και η έρευνα των αστυνομικών οδήγησε στην ταυτοποίηση των τεσσάρων Ελλήνων δραστών, που όμως δεν εντοπίστηκαν για να συλληφθούν στα όρια του αυτοφώρου. Οι δυο “μακρυχέρες” είναι δυο 51χρονες και οι άνδρες ηλικίας 55 και 51 χρόνων και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Κλοπή σε κατάστημα ΟΠΑΠ Play στην Εορδαία

Να τους χαλάσει ένα χαρτονόμισμα μεγάλης αξίας ζήτησε ένα ζευγάρι Ρομά από τον ιδιοκτήτη ενός καταστήματος ΟΠΑΠ Play σε περιοχή της Εορδαίας, το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης. Όταν έφυγαν, όμως, ο επιχειρηματίας αντιλήφθηκε ότι του είχαν “βουτήξει” 200 ευρώ πάνω στην ανταλλαγή χαρτονομισμάτων και υπέβαλε καταγγελία στην Ασφάλεια! Η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς και αναγνωρίστηκαν ως δράστες ένας 43χρονος και μια 24χρονη, αλλά δεν εντοπίστηκαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.

Δημοφιλέστερα

To Top