Ελλάδα

Κιλκίς: Τσάκωσαν τον καλλιεργητή φυτείας με θηριώδη χασισόδεντρα

Τα δενδρύλλια που εντόπισαν και κατάσχεσαν οι αστυνομικοί έφταναν σε ύψος 3,50 μέτρων

Δεν ήταν μόνο αρκετά μεγάλη η χασισοφυτεία που καλλιεργούσε ένας 43χρονος αλλοδαπός στα σύνορα των νομών Θεσσαλονίκης και Κιλκίς, ήταν και… θηριωδών διαστάσεων τα δεκάδες δενδρύλλια που εντόπισαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών του Κιλκίς, αφού έφταναν σε ύψος 3,50 μέτρων!

Μετά από συντονισμένες ενέργειες, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν σε μια αγροτική περιοχή την φυτεία που αριθμούσε συνολικά 168 γιγάντια δενδρύλλια κάνναβης και έπιασαν στα πράσα τον καλλιεργητή, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κατηγορούμενος για καλλιέργεια ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, ενώ τα τεράστια χασισόδεντρα ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Με μία συσκευασία η οποία περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 4,5 γραμμαρίων συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας Θήβας ένας 58χρονος Έλληνας κάτοικος της περιοχής Ακραίφνιο Βοιωτίας. Ωστόσο, κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, οι αστυνομικοί κατάσχεσαν δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 50 και 60 εκατοστών και μία συσκευασία η οποία περιείχε 50 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Σε βάρος του 50χρονου, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Θηβών άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Δημοφιλέστερα

To Top