Αθλητισμός

Οι Ιταλοί γράφουν ότι η ΑΕΚ έκλεισε την πόρτα στον Βέρντε

Η ιταλική ιστοσελίδα «okcalciomercato.it» αποκαλύπτεί το τέλος των επαφών της ΑΕΚ για τον Βέρντε και αναφέρουν ως νέο στόχο της Ένωσης τον Καρτάμπια

Μια μέρα αφού από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ προέκυψε ξεκάθαρα ότι τελειώνει την οποιαδήποτε επαφή και επικοινωνία με τους ατζέντηδες του ποδοσφαιριστή Ντανιέλε Βέρντε, το εμπέδωσαν φαίνεται και στην γειτονική χώρα, με αποτέλεσμα να παρουσιάσει ως αποκλειστικό ρεπορτάζ η ιστοσελίδα okcalciomercato.it ότι τέλειωσε η υπόθεση Βέρντε για την ελληνική ομάδα.

«Όχι απ’ την ΑΕΚ για Βέρντε, οι Έλληνες εστιάζουν σε άλλο στόχο», αναφέρει στον τίτλο του το συγκεκριμένο δημοσίευμα στο οποίο τονίζεται μεταξύ άλλων: «οι διαπραγματεύσεις που μπορεί να οδηγούσαν τον Ντανιέλε Βέρντε στην ΑΕΚ ολοκληρώθηκαν χωρίς αποτέλεσμα. Οι πληροφορίες των συνεργατών μας αναφέρουν ότι δεν τα βρήκαν ΑΕΚ και Ρόμα ενώ και οι πιθανότητες να αλλάξουν τα δεδομένα είναι ελάχιστες».


foto-vernte

Μάλιστα προφανώς έχοντας διαβάσει τα ελληνικά ΜΜΕ για τη συγκεκριμένη υπόθεση, της ΑΕΚ και του Βέρντε κοινώς, στο δημοσίευμα γίνεται λόγος και για τον επόμενο στόχο του ελληνικού club, τον Φεντερίκο Καρτάμπια. «Ένα νέο όνομα υπάρχει τις τελευταίες ώρες για τους Έλληνες. Πρόκειται για τον ακραίο επιθετικό της Ντεπορτίβο λα Κορούνια, Φεντερίκο Καρτάμπια», υπογραμμίζεται μεταξύ άλλων.
Πηγή:www.gazzetta.gr

Δημοφιλέστερα

To Top