Ελλάδα

Ορεστιάδα: Βρήκε την κάρτα ανάληψης φίλου του και άδειασε τον λογαριασμό!

Κάνε φίλο να δεις… καλό

Tο ένα χτύπημα πίσω από το άλλο δέχθηκε μέσα σε λίγα 24ωρα ένας άνδρας από την Ορεστιάδα, που διαπίστωσε ότι η κάρτα ανάληψής του είχε χαθεί. Πριν προλάβει να την μπλοκάρει, έκανε φτερά από τον λογαριασμό του ένα ιδιαίτερα μεγάλο ποσό. Όμως, το χειρότερο ήταν ότι αυτός που τον άδειασε ήταν… στενός φίλος του!

Ο ιδιοκτήτης της κάρτας έχασε το έδαφος κάτω από τα πόδια του όταν ενημερώθηκε από την τράπεζα ότι τα 6.000 ευρώ που είχε στον λογαριασμό του, δεν υπήρχαν πια! Κάποιος τα είχε «σηκώσει» με συνεχείς αναλήψεις από ΑΤΜ. Έτσι, κατήγγειλε την υπόθεση στην Ασφάλεια, οι άνδρες της οποίας εντόπισαν τα αυτόματα μηχανήματα από τα οποία έγιναν οι αναλήψεις και εξασφάλισαν πλάνα από τις κάμερες την επίμαχη ώρα.

Αυτό ήταν και το τελειωτικό χτύπημα για τον άτυχο άνδρα, καθώς στα πλάνα αναγνώρισε τον… αδελφικό του φίλο, ο οποίος είχε βρει την κάρτα αλλά δεν τον ενημέρωσε και έσπευσε να αρπάξει όλες τις οικονομίες του, αδειάζοντας εντελώς τον λογαριασμό.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και υφαίρεση που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας και, βέβαια, η φιλία του με το θύμα έγινε… στάχτη!

Δημοφιλέστερα

To Top