Ελλάδα

Σύσκεψη για το Ελληνικό: Στόχος εντός Αυγούστου οι τρεις ΚΥΑ

Kαι ως το τέλος της χρονιάς να μπουν οι μπουλντόζες 

Να εκδοθούν οι τρεις απαιτούμενες Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις για το Ελληνικό εντός του Αυγούστου και να έχουν μπει μπουλντόζες για την έναρξη του έργου ως το τέλος της χρονιάς επιδιώκει η κυβέρνηση, όπως προέκυψε απ’ τη σημερινή ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Στη σύσκεψη υπό τον κ. Γεωργιάδη που ανέλαβε και το γενικότερο συντονισμό για το πρότζεκτ συμμετείχαν η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό και αρμόδιος για το κυβερνητικό έργο, Άκης Σκέρτσος και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Δημήτρης Οικονόμου.

Νωρίτερα ο κ. Γεωργιάδης είχε συνάντηση και με την ηγεσία του ΤΑΙΠΕΔ.

Η έναρξη της επένδυσης στο Ελληνικό, η οποία θα αποτελέσει το μεγαλύτερο έργο αστικής ανάπλασης που θα γίνει στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη, αποτελεί μία από τις βασικές προτεραιότητες της κυβέρνησης.

Από την περασμένη Τρίτη που ορκίστηκε το υπουργικό συμβούλιο έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές συναντήσεις προκειμένου να συζητηθεί η διευθέτηση των εκκρεμών ζητημάτων, ενώ απο χθες ανατέθηκαν καθήκοντα τεχνικού συμβούλου για το πρότζεκτ στον πρόεδρο του ΤΕΕ, Γιώργο Στασινό.

Δημοφιλέστερα

To Top