Ελλάδα

Βαρβαρότητα στη Χαλκίδα: Λουόμενοι σκότωσαν ξιφία που βγήκε στα ρηχά για να γεννήσει!

Αποτροπιασμός και οργή – Σύμφωνα με καταγγελίες, η αποτρόπαιη πράξη έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια των λιμενικών, που δεν έκαναν το παραμικρό για να αποτρέψουν τους λουόμενους

Αισθήματα οργής και αποτροπιασμού προκαλεί η είδηση ότι λουόμενοι στην πλαζ Αστέρια της Χαλκίδας κυνήγησαν και πετροβόλησαν μέχρι θανάτου έναν θηλυκό ξιφία, ο οποίος έφτασε λίγα μέτρα από την στεριά, προκειμένου να γεννήσει.


EviaZoom.gr - Χαλκίδα: Ξιφίας βγήκε στα ρηχά στη Πλαζ Αστέρια

Σύμφωνα με το eviazoom.gr, το περιστατικό συνέβη πριν από λίγα 24ωρα. Στο σχετικό βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα ενημέρωσης, φαίνονται ορισμένοι εκ των παραθεριστών να κυνηγούν και να πετούν διάφορα αντικείμενα στον ξιφία, που προσπαθεί να ξεφύγει από τον ανθρώπινο κλοιό.

Καταγγελίες από αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι, αρχικά, οι λουόμενοι πίστεψαν ότι πρόκειται για κάποιο είδος καρχαρία. Πολύ γρήγορα, ωστόσο, κατάλαβαν ότι επρόκειτο για ξιφία, που είναι εντελώς ακίνδυνος.

Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με τις καταγγελίες, αυτό δεν τους εμπόδισε να κυνηγήσουν και τελικά να σκοτώσουν το ψάρι, δίχως μάλιστα να υπάρξει η παραμικρή αντίδραση από τους άνδρες του Λιμεναρχείου, για τους οποίους επίσης υπάρχουν καταγγελίες ότι ήταν αυτόπτες μάρτυρες της φρικαλέας πράξης.

Δημοφιλέστερα

To Top