Ελλάδα

Ανατίναξαν ΑΤΜ αλλά έφυγαν με άδεια χέρια στη Χαλκιδική

Οι κακοποιοί  δεν κατάφεραν να αρπάξουν τις κασετίνες με τα χρήματα και διέφυγαν πυροβολώντας στον αέρα

Γυαλιά- καρφιά έκαναν δυο κουκουλοφόροι ένα ΑΤΜ που ήταν τοποθετημένο στην πρόσοψη σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας που επίσης υπέστη μεγάλες ζημιές στην περιοχή Χανιώτη της Χαλκιδικής, αλλά δεν κατάφεραν να αρπάξουν τις κασετίνες με τα χρήματα και διέφυγαν πυροβολώντας στον αέρα!

Η περιοχή, που είναι μία από τις πιο τουριστικές της Χαλκιδικής, σηκώθηκε στο πόδι στις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης από την ισχυρή έκρηξη στο μηχάνημα ανάληψης της Alfabank που το διέλυσε κυριολεκτικά, ενώ κατέστρεψε και τις βιτρίνες στο ισόγειο κατάστημα. Οι περίοικοι που βγήκαν στα μπαλκόνια τους, αναγκάστηκαν να μπουν ξανά μέσα βλέποντας έναν από τους δύο δράστες που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους να πυροβολεί για εκφοβισμό.

Παρά τη μεγάλη ζημιά που προκάλεσαν στο ΑΤΜ, οι κακοποιοί δεν κατάφεραν να πάρουν το χρηματικό ποσό που περιείχε και έσπευσαν να εξαφανιστούν με άγνωστο μέσο. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πολυγύρου που έφτασαν στο σημείο συνέλεξαν έναν κάλυκα φυσιγγίου των 9 χιλιοστών και τον έστειλαν στα εργαστήρια για βαλλιστική εξέταση, ενώ προσπαθούν να εξακριβώσουν την ταυτότητα των δραστών από τα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες του σούπερ μάρκετ.


Έκρηξη ΑΤΜ στη Χανιώτη  - Voria.gr

Πηγή βίντεο: voria.gr

Δημοφιλέστερα

To Top