Αθλητισμός

Εθνική μπάσκετ: Οριστικά ο Μάντζαρης αντί του Αθηναίου

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης είναι και επίσημα ο παίκτης που θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, ενώ «κόπηκε» ο Ντίνος Μήτογλου!

Έκλεισε οριστικά το ρόστερ της Εθνικής ανδρών εν όψει της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κίνας με τον Βαγγέλη Μάντζαρη να επιστρέφει λίγες ημέρες μετά το «κόψιμο» του για να πάρει τη θέση του μεγάλου άτυχου Γιάννη Αθηναίου.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΕΟΚ:

«Ο Βαγγέλης Μάντζαρης αποτελεί την επιλογή του Θανάση Σκουρτόπουλου για να αντικαταστήσει τον Γιάννη Αθηναίου στην δωδεκάδα της Εθνικής Ανδρών που θα ταξιδέψει για την Κίνα. Ο Μάντζαρης ουσιαστικά απουσίασε για τρεις μέρες από την ομάδα και επιστρέφει μετά το νέο κάλεσμα που δέχτηκε στην επικοινωνία με τον προπονητή της Εθνικής στην οποία εξέφρασε την μεγάλη του επιθυμία να επανενταχθεί στις τάξεις της ομάδας.

Ήδη από το πρωί έχει κινήσει τις διαδικασίες για να προλάβει να ετοιμάσει τα χαρτιά του και να είναι παρών στην αναχώρηση της Τετάρτης (21/8).

Advertisement

End of break ads in 15s
Ο τελευταίος παίκτης που αποχαιρέτισε την ομάδα ήταν ο Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος με την συμμετοχή του στο «Ακρόπολις – Eurobank» ολοκλήρωσε την προσπάθειά του και την ενεργή και ουσιαστική συμβολή που είχε μέχρι τώρα στην προετοιμασία.

Στην Αθήνα θα μείνει συνεχίζοντας τις εντατικές καθημερινές θεραπείες ο Κώστας Σλούκας, για τον οποίο αύριο αναμένεται νέα απεικόνιση της κατάστασής του, θα υπάρχει καθημερινή παρακολούθηση της εξέλιξης και θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.»

Δημοφιλέστερα

To Top