Διεθνή

ΗΠΑ: Οι μετανάστες εισβάλλουν όπως οι Ναζί, είπε δημοσιογράφος του Fox

Ο Τοντ Σταρνς δεν δίστασε ακόμα να πει πως οι μετανάστες που θέλουν να ζήσουν στις ΗΠΑ είναι σαν ορδές παράνομων εξωγήινων

Σάλος έχει προκληθεί στις ΗΠΑ με δημοσιογράφο του τηλεοπτικού δικτύου Fox Nation, που δήλωσε πως οι μετανάστες που θέλουν να μπουν στην χώρα μοιάζουν με Ναζί και ορδές παράνομων εξωγήινων!

Τα σχόλια του Τοντ Σταρνς έγιναν μάλιστα λίγες ημέρες μετά την πολύνεκρη επίθεση με στόχο μετανάστες στο Ελ Πάσο του Τέξας, όπου 22 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Ο Σταρνς δεν είναι ο πρώτος που παραλληλίζει τους μετανάστες με τους Ναζιστές, καθώς ανάλογη ρητορική έχει χρησιμοποιήσει στο παρελθόν και ο μεγιστάνας του Τύπου Ρούπερτ Μέρντοχ.

Ο Τοντ Σταρνς είναι ο παρουσιαστής εκπομπής στην συνδρομητική υπηρεσία του καναλιού Fox News, που στηρίζει τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και χαίρει της εκτίμησής του, αντίθετα με την πλειοψηφία των μέσων ενημέρωσης στις ΗΠΑ.

«Όντως πιστεύω ότι έχουμε δεχθεί εισβολή από μια ορδή. Μια εξοντωτική ορδή παράνομων εξωγήινων. Ήταν μια εισβολή σε αργή κίνηση», είπε στην εκπομπή του και συνέχισε παραλληλίζοντας την κατάσταση με το Τρίτο Ράιχ.

«Όταν γυρίσεις πίσω και κοιτάξεις τι είδους εισβολή είναι αυτή, είναι όπως οι Ναζί είχαν εισβάλει στη Γαλλία και την Δυτική Ευρώπη. Εννοώ πως είναι όπως όταν οι Μουσουλμάνοι εισέβαλαν σε μια χώρα παλαιότερα. Ήταν μια εισβολή».

Δημοφιλέστερα

To Top