Lifestyle

Μάιλι Σάιρους: Το μελαγχολικό νέο τραγούδι της και οι «άσχημες» φήμες για τον χωρισμό με τον Χέμσγουορθ

Πολλά διεθνή ΜΜΕ επισημαίνουν τις ομοιότητες ανάμεσα στίχους του κομματιού και σε όσα «ακούγονται» σχετικά με τα αίτια του χωρισμού της ποπ σταρ – Οι «διαρροές» για ναρκωτικά, αλκοόλ και απιστίες από άτομα του περιβάλλοντος των δύο σταρ

Μόλις λίγες ημέρες αφότου ανακοίνωσε το διαζύγιό της με τον Λίαμ Χέμσγουορθ, μετά από σχεδόν επτά μήνες γάμου, η Μάιλι Σάιρους κυκλοφόρησε ένα καινούργιο κομμάτι που μιλά για χωρισμό και την ανάγκη να αποχωριστείς κάτι που σε πονά, αφήνοντάς το να τελειώσει.

Οι στίχοι του κομματιού, με τίτλο «Slide Away», είναι άκρως μελαγχολικοί, και πολλά διεθνή ΜΜΕ τους ερμηνεύουν ως μια περιγραφή των συναισθημάτων της ίδιας της ποπ σταρ. Σε αυτούς περιλαμβάνονται επίσης αναφορές σε αλκοόλ και ναρκωτικά, την ώρα που αρκετά δημοσιεύματα θέλουν τις καταχρήσεις να είναι ένας από τους λόγους που οδήγησαν το ευτυχισμένο ζευγάρι στην απόφαση να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους.

«Κάποτε ζούσαμε στον παράδεισο… νομίζω ότι θα μου λείψουν τα φώτα του λιμανιού, αλλά ήρθε η ώρα να πω αντίο» τραγουδά η σταρ σε κάποιο σημείο του κομματιού. Σε κάποιο άλλο σημείο οι στίχοι αναφέρουν, σε ελεύθερη μετάφραση: «Μια φορά κι έναν καιρό ζούσαμε ευτυχισμένοι, μια μέρα ξύπνησα και όλα είχαν γίνει στάχτη».

«Μωρό μου, είχαμε βρει ο ένας τον άλλον αλλά τώρα έχουμε χαθεί, ήρθε λοιπόν η ώρα να το αφήσουμε», συνεχίζει το κομμάτι, με τη Μάιλι Σάιρους να εξηγεί ότι «θέλω το σπίτι μου στους λόφους/δεν θέλω ουίσκι και χάπια/δεν τα παρατάω εύκολα αλλά δεν νομίζω ότι το θέλω αυτό».

«Ας προχωρήσουμε, δεν είμαστε δεκαεπτά/αυτή που ήμουνα δεν είμαι πια» καταλήγει η Σάιρους στο κομμάτι.


Miley Cyrus - Slide Away (Audio)

Παρόλο που , λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού το περασμένο Σάββατο, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες οι οποίες έδειχναν την Σάιρους να φιλιέται με την φίλη της Κέιτλιν Κάρτερ, αρκετές πηγές είπαν στο People αυτήν την εβδομάδα ότι το ζευγάρι δεν σχεδιάζει να βγάλει άμεσα διαζύγιο. «Έχουν μεγάλο παρελθόν μαζί, και αυτό τη δυσκολεύει πολύ να πει αντίο» είπε στο περιοδικό μια πηγή από το περιβάλλον της τραγουδίστριας. Σύμφωνα με άτομα από το περιβάλλον και των δύο σελέμπριτις, η σχέση τους το διάστημα πριν τον χωρισμό ωστόσο «δεν ήταν καθόλου υγιής» και γι' αυτό «είναι καλύτερο γι' αυτούς» που αποφάσισαν να χωρίσουν.

Οι «διαρροές» για τα αίτια του χωρισμού

Τόσο η Μάιλι Σάιρους όσο και ο Λίαμ Χέμσγουορθ φαίνεται ότι προσπαθούν να διατηρήσουν το κλίμα μεταξύ τους φιλικό, και να χωρίσουν με πολιτισμένο τρόπο.

Ωστόσο οι δηλώσεις που έκαναν πρόσφατα άτομα από το περιβάλλον τους σε διεθνή ΜΜΕ ίσως δυσκολέψουν αυτήν τους την προσπάθεια. Διαρροές που κάνουν λόγο για «καταχρήσεις» με ναρκωτικά και αλκοόλ και απιστίες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, αποκαλύπτοντας ότι ο χωρισμός των δύο σταρ μπορεί τελικά να μην ήταν και τόσο… φιλικός.

Άτομα που βρίσκονται κοντά στη Μάιλι, είπαν υπό καθεστώς ανωνυμίας στο TMZ ότι η ποπ σταρ κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια να σώσει τον γάμο της, αλλά δεν άντεχε πια το γεγονός ότι ο Λίαμ «έπινε πολύ» και έκανε χρήση ορισμένων ναρκωτικών. Στο παρελθόν, η 26χρονη τραγουδίστρια είχε ταλαιπωρηθεί πολύ με τους εθισμούς της, και γι' αυτόν τον λόγο η συγκεκριμένη συνήθεια του άνδρα της δεν μπορούσε να γίνει ανεκτή από εκείνη, μετά τη μάχη πιυ είχε δώσει για να ξεκόψει.

Σύμφωνα με το TMZ, πηγές από την πλευρά του Λίαμ διαψεύδουν κατηγορηματικά αυτούς τους ισχυρισμούς, και λένε ότι η πραγματική αιτία του χωρισμού ήταν το γεγονός ότι η Μάιλι ήταν άπιστη.

Άλλα άτομα από το περιβάλλον του σταρ του Hunger Games, είχαν πει αυτήν την εβδομάδα στο Page Six ότι ο 29χρονος ήλπιζε πως ο γάμος του με την Μάιλι Σάιρους θα αποτελούσε την έναρξη μιας «ήρεμης και τακτοποιημένης ζωής», ωστόσο μετά από λίγο καιρό η ποπ σταρ άρχισε να επιστρέφει στις «έξαλλες» συνήθειες του παρελθόντος της. Πηγές από το περιβάλλον της 26χρονης πάντως απορρίπτουν αυτούς τους ισχυρισμούς, λέγοντας ότι η Μάιλι δεν απάτησε ποτέ τον Χέμσγουορθ κατά τη διάρκεια του γάμου τους.

Δημοφιλέστερα

To Top