Αθλητισμός

Ο αρχηγός του Άρη έπαιζε με τέσσερα ράμματα στο κεφάλι από το ημίχρονο

Όχι δεν ένιωθα σαν τον Ρόκι, είπε ο Γιώργος Δεληζήσης

Ο εκ των αρχηγών του Άρη Γιώργος Δεληζήσης, αν και χτύπησε πολύ νωρίς και ταλαιπωρήθηκε με σκίσιμο στο μάτι και συνεχόμενη αλλαγή επιδέσμων, δεν σκέφτηκε ούτε λεπτό να μην συνεχίσει. Στο ημίχρονο μάλιστα έγιναν στον Δεληζήση τέσσερα ράμματα.

Ο ίδιος μετά το τέλος του αγώνα είπε στην COSMOTE TV για το ματς και τον ίδιο και το εάν νιώθει σαν Ρόκι:
Να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Αγγίξαμε το θαύμα. Αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτόν τον υπέροχο λαό. Χωρίς αυτόν δεν θα είχαμε κάνει ούτε καν το 1-0 νομίζω. Δεν θα είχε γίνει ούτε το 1-0. Αξίζαμε όμως την πρόκριση. Μπορούσαμε και παραπάνω γκολ. Το παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Νομίζω κάναμε άλλες 3-4 ευκαιρίες για γκολ. Απειρία δεν υπάρχει για μένα. Έχω πολλά παιχνίδια στα πόδια μου. Έχω εμπιστοσύνη σε μένα και στην ομάδα.

Όχι δεν θα έλεγα ότι νιώθω Ρόκι. Δεν ήταν έτσι. Ειδικά από την στιγμή που δεν ζαλιζόμουν δεν το σκέφτηκα καν και είπα ότι θα συνεχίσω και θα παίξω. Νομίζω ότι ο κόσμος γέμισε το γήπεδο γιατί το πίστευε και γι' αυτό έγινε ότι έγινε. Σίγουρα πεισμώνουμε για αυτήν την πρόκριση που δεν ήρθε. Θέλουμε να μπούμε με το δεξί στο πρωτάθλημα και να πετύχουμε τους στόχους μας που είναι υψηλοί.

Πηγή: gazzetta.gr

Δημοφιλέστερα

To Top