Ελλάδα

Πόρος: Τηρήθηκαν όλες οι διατυπώσεις, λέει η εταιρεία του ελικοπτέρου

Το ελικόπτερο τύπου Agusta A 109C που κατέπεσε στη θάλασσα ανήκει στην εταιρεία «I fly» – «Παραμένουμε στην απόλυτη διάθεση των οικείων των επιβαινόντων», αναφέρει η ανακοίνωση

Κατά τη διάρκεια πτήσης αεροταξί από τον Γαλατά στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, για την οποία είχαν τηρηθεί όλες οι προβλεπόμενες διατυπώσεις, έγινε το δυστύχημα με το ελικόπτερο, που κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα σε Γαλατά και Πόρο, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο χειριστής και οι δύο επιβάτες.

Η διοίκηση της εταιρείας «Ι fly ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», σε ανακοίνωσή της, αναφέρει πως η μοιραία πτήση έγινε με ελικόπτερο τύπου Agusta Α 109C με αριθμό νηολογίου SXΗΤΟ, που ανήκει στον στόλο της, κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στον Γαλατά και στον Πόρο.

Όπως σημειώνει στην ίδια ανακοίνωση, «το ατύχημα έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια πτήσης αεροταξί από τον Γαλατά στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ε. Βενιζέλος, για την οποία είχαν τηρηθεί εκ των προτέρων όλες οι προβλεπόμενες διατυπώσεις. Στο ελικόπτερο επέβαιναν ο Έλληνας χειριστής και δύο αλλοδαποί άνδρες επιβάτες, τα στοιχεία των οποίων είχαν αρμοδίως γνωστοποιηθεί».

Επίσης, προσθέτει ότι «τα ειδικότερα πραγματικά περιστατικά και τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται» και για τον σκοπό αυτό παρέχει «στις αρμόδιες αρχές κάθε αναγκαία συνδρομή». «Παραμένουμε στην απόλυτη διάθεση των οικείων των επιβαινόντων για την παροχή κάθε αναγκαίας αρωγής» καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας «Ι fly».

Δημοφιλέστερα

To Top