Πολιτική

Στο Μάτι ο Μητσοτάκης – Καθαρίσθηκε το «οικόπεδο- βόμβα»

Ο καθαρισμός του οικοπέδου που είχαν αποτεθεί τόνοι καύσιμης ύλης μετά τη φονική πυρκαγιά ολοκληρώθηκε σε λιγότερο από ένα μήνα χωρίς κόστος για το δημόσιο

Στο Μάτι βρίσκεται αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, που έχει προγραμματίσει να μεταβεί στο οικόπεδο – βόμβα όπου επί ένα χρόνο σωρρεύονταν τόνοι ξυλείας από τα δένδρα που υλοτομήθηκαν στην περιοχή μετά τη φονική πυρκαγιά πέρσι.

Υπενθυμίζεται ότι οι εργασίες απομάκρυνσης της καύσιμης ύλης από το οικόπεδο ξεκίνησαν ήδη την επομένη της ψήφου εμπιστοσύνης που έλαβε η κυβέρνηση, ενώ επί ένα περίπου χρόνο η συσσώρευσή τους συνιστούσε νέα απειλή για το περιβάλλον και τους κατοίκους.

Το έργο τελικώς έγινε χωρίς δαπάνη για το δημόσιο, καθώς με συνεννόηση της κυβέρνησης, εταιρείες προθυμοποιήθηκαν να αναλάβουν δωρεάν τον καθαρισμό και τη μεταφορά των καμμένων.

Την ανακοίνωση για την έναρξη καθαρισμού του οικοπέδου είχε κάνει λιγότερο από έναν μήνα πριν εκ μέρους της κυβέρνησης, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, αρμόδιος για τον Συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Άκης Σκέρτσος, μέσω του προφίλ του στο facebook.

Δημοφιλέστερα

To Top