Διεθνή

Τη… σκόνη της Κέιτ Μίντλετον τρώει η Μέγκαν Μαρκλ

Έρευνα της YouGov για την ανάδειξη των δημοφιλέστερων μελών της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου, έφερε τη Δούκισα του Σάσεξ  πιο πάνω από αυτή του Κέμπριτζ και τον Χάρι πάνω από τον Ουίλιαμ – Δημοφιλέστερη όλων η Βασίλισσα Ελισάβετ

Η Κέιτ Μίντλετον ήταν η θριαμβεύτρια έναντι της Μέγκαν Μαρκλ, στην ενδοβασιλική τους «μονομαχία», που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο έρευνας σχετικά με τη δημοφιλία τους, ενώ ο Πρίγκιπας Χάρι άφησε πίσω του τον αδερφό του, Πρίγκιπα Ουίλιαμ. Πάντως, εκείνη που βρέθηκε στην κορυφή της λίστας, ήταν η Βασίλισσα Ελισάβετ.

Η έρευνα της YouGov εστίασε το ενδιαφέρον της στην ανάδειξη των δημοφιλέστερων μελών της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου. Η Δούκισσα του Σάσεξ θριάμβευσε επί της Δούκισσας του Κέμπριτζ, κατά δυο ολόκληρες θέσεις, καθώς βρέθηκε 4η ενώ την ίδια στιγμή ο Πρίγκιπας Χάρι κατέλαβε τη 2η θέση, αφήνοντας τον Ουίλιαμ στην 3η.

Και τα δυο αδέλφια, ωστόσο, είδαν τη γιαγιά τους να… στρογγυλοκάθεται στην 1η θέση της έρευνας, την 92χρονη Ελισάβετ, καταλαμβάνοντας ποσοστό 72%.

Στην αντίστοιχη περσινή έρευνα, ο Δούκας του Σάσεξ ήταν πρώτος με ποσοστό 77%, ενώ δείχνει πως… αποδίδει καλύτερα σε σύγκριση με το αδερφό του, μεταξύ των 9.000 ατόμων που έλαβαν μέρος από τον Ιούνιο του 2018 ως τον Ιούνιο του 2019.

Συγκεκριμένα, ο Χάρι κατέκτησε ποσοστό 71% και ο Ουίλιαμ ακολούθησε με 69%. Την ίδια στιγμή, η δημοφιλία του Χάρι αποδεικνύεται και από το γεγονός πως, μόλις, το 9% εξέφρασε αρνητική γνώμη για εκείνον, ενώ το 17% δήλωσε «ουδέτερο».

Σε ότι αφορά τις συζύγους τους, η Μέγκαν δεν είναι το ίδιο δημοφιλής με την Κέιτ, παρουσιάζοντας πτώση 6% από πέρσι, ευρισκόμενη, έτσι, στην 6η θέση με ποσοστό 49%. Επιπλέον, από τους χιλιάδες Βρετανούς που συμμετείχαν, το 16% είχε αρνητική γνώμη για την πρώην ηθοποιό.

Όσο για τον Κάρολο, εκείνος ακολούθησε από κοντά τη Μέγκαν, με ποσοστό 48%, ενώ η Καμίλα ήταν εκτός του Top 10 (11η), με ποσοστό 29%.

Δείτε τη συνολική κατάταξη

Δημοφιλέστερα

To Top