Ελλάδα

Αίγιο: Έβαλαν βενζίνη χτύπησαν τον υπάλληλο και διέφυγαν

Τρεις νεαροί έβαλαν βενζίνη αξίας μόλις 15 ευρώ και αφού χτύπησαν και έσπρωξαν βίαια τον υπάλληλο, εξαφανίστηκαν

Ούτε να… φουλάρουν το ντεπόζιτό τους δεν σκέφτηκαν οι τρεις νεαροί, που έφτασαν με αυτοκίνητο σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στο Αίγιο αποφασισμένοι να μην πληρώσουν! Έβαλαν βενζίνη αξίας μόλις 15 ευρώ και αφού χτύπησαν και έσπρωξαν βίαια τον υπάλληλο, εξαφανίστηκαν!

Το θύμα τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και οι αστυνομικοί ξεκίνησαν αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν το αυτοκίνητο των δραστών και να το ακινητοποιήσουν. Μέσα, βρίσκονταν οι δυο από αυτούς που συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου κατηγορούμενοι για ληστεία, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό του τρίτου.

*** Ένα πρατήριο υγρών καυσίμων έγινε στόχος κλοπής και στο Κιλκίς, το βράδυ του Σαββάτου. Όσο ο υπάλληλος έβαζε βενζίνη στο όχημα στο οποίο επέβαιναν μια 23χρονη και ένας 16χρονος, ο 65χρονος οδηγός του είχε πιάσει την συζήτηση κρατώντας τον απασχολημένο, ώστε οι δυο νεαροί να μπορέσουν να ξαφρίσουν το ταμείο! Άρπαξαν 794 ευρώ από την ταμειακή μηχανή και εξαφανίστηκαν με το αυτοκίνητο, ωστόσο η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

Δημοφιλέστερα

To Top