Οικονομία

Εξοικονομώ ΙΙ: Ανοίγουν οι αιτήσεις για την Αττική

Ενώ ο Κωστής Χατζηδάκης προαναγγέλλει ότι έρχεται και το «Εξοικονομών κατ' οίκον ΙΙΙ», με περισσότερους πόρους ώστε να εξυπηρετηθούν ακόμα περισσότεροι δικαιούχοι

Ξεκινούν σήμερα, Δευτέρα, οι αιτήσεις για το πρόγραμμα Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ στην Αττική, και οι ειδικοί περιμένουν καταιγισμό υποβολής αιτήσεων στην ειδική πλατφόρμα.

Την ίδια ώρα ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Κωστής Χατζηδάκης, δίνει ελπίδα σε όσους μείνουν απ’ έξω προαναγγέλλοντας ότι έρχεται και το «Εξοικονομών κατ’ οίκον ΙΙΙ», με περισσότερους πόρους ώστε να εξυπηρετηθούν ακόμα περισσότεροι δικαιούχοι.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηδάκης, «οι αιτήσεις συμμέτοχης στο εξής θα υποβάλλονται χωριστά ανά περιφέρεια και όχι ομαδοποιημένα ώστε να λειτουργήσει καλύτερα η πλατφόρμα. Επειδή υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον, όσοι δεν μπουν τώρα στο πρόγραμμα να μην ανησυχούν γιατί πολύ σύντομα με περισσότερους πόρους θα ακολουθήσει και “Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον III”».

Η ύπαρξη νέου προγράμματος ή η αύξηση των πόρων για το υπάρχον είναι κάτι που ζητούν μετ’ επιτάσεως οι καταναλωτές, αφού λόγω της υψηλής ζήτησης τα κονδύλια που διατίθενται για το πρόγραμμα σε κάθε Περιφέρεια εξαντλούνται μέσα σε λίγες ώρες, αλλά και η αγορά που τονίζει και τα οφέλη του προγράμματος για το σύνολο της οικονομίας.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

Δημοφιλέστερα

To Top