Αυτοκίνητο

Επετειακή έκδοση Heritage Edition για την BMW M4

Φθάνοντας κοντά στο τέλος της καριέρας της η παρούσα γενιά της BMW M4 εμπλουτίζεται με την ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής Heritage Edition που είναι αφιερωμένη στις αξίες του τμήματος M GmbH.

Είναι γνωστό πως η BMW δουλεύει εντατικά επάνω στην εξέλιξη της επόμενης Σειράς 4 όμως αυτό δεν σημαίνει πως έχει αφήσει από την προσοχή της την παρούσα γενιά του μοντέλου. Στο πλαίσιο ενίσχυσης του προφίλ της 4άρας η BMW παρουσίασε μια ειδική έκδοση με την ονομασία M Heritage για την Μ4.

Στόχος της Μ4 Heritage είναι να τιμήσει το τμήμα M GmbH και την θαυμαστή πορεία που έχει διαγράψει από το 1972. Το πακέτο της M4 Heritage αφορά περισσότερο το αισθητικό κομμάτι με τα μοντέλα της συγκεκριμένης σειράς να προσφέρονται αποκλειστικά στα χρώματα Μ ήτοι στις αποχρώσεις Laguna Seca Blue, Velvet Blue και Imola Red II. Όλα τα αυτοκίνητα διαθέτουν ανθρακονημάτινη οροφή με διακοσμητική λωρίδα στα χρώματα Μ η οποία δεν θα είναι αυτοκόλλητη αλλά ενσωματωμένη στο υλικό της οροφής.


Χαρακτηριστικές της έκδοσης Heritage θα είναι επίσης οι ζάντες 20 ιντσών με το εξειδικευμένο σχέδιο και την γκρι απόχρωση Orbit Gray. Επιπλέον ο χρωματισμός και ο διάκοσμος του εσωτερικού θα είναι αντίστοιχος του χρώματος του αυτοκινήτου ενώ στο στάνταρ εξοπλισμό θα περιλαμβάνονται τα καθίσματα Μ Sport καθώς και ο διάκοσμος από ανθρακονήματα αλλά και η σχετική σήμανση του αριθμού παραγωγής του αυτοκινήτου καθώς τα μοντέλα M Heritage θα περιοριστούν στις 750 μονάδες οι οποίες θα διατεθούν σε όλες τις αγορές.Οι M4 Heritage θα είναι εξοπλισμένες με το πακέτο Competition των 450 ίππων όμως η ενεργητική ανάρτηση Adaptive M Suspension έχει ειδικές ρυθμίσεις για τη συγκεκριμένη έκδοση ενώ το ίδιο ισχύει και για το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό Active M Differential.

Δημοφιλέστερα

To Top