Αθλητισμός

Η συγκινητική επιστολή του Πάου Γκασόλ στην εθνική Ισπανίας

Ο Πάου Γκασόλ έβγαλε το καπέλο στην εθνική Ισπανίας με μια συγκινητική επιστολή λίγο πριν τον τελικό του Μουντομπάσκετ

Περήφανος για όσα κατάφερε σε μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση η Ισπανία δήλωσε ο Πάου Γκασόλ. Μπορεί ο ίδιος να απουσιάζει λόγω τραυματισμού, ωστόσο υποστηρίζει από μακριά τους συνοδοιπόρους του και εκφράζει όλα αυτά τα συναισθήματα με μια επιστολή.

«Δεν ξέρω πώς να σας ευχαριστήσω για όσα κάνετε. Δεν μιλώ για τα αποτελέσματα ή την σπουδαία πορεία στη διοργάνωση. Καταφέρατε κάτι ακόμη πιο δύσκολο, να κάνετε όλο τον κόσμο να αγαπά το μπάσκετ. Βλέπω τον κόσμο να απολαμβάνει το άθλημα αυτό και αυτό είναι υπέροχο. Σας ευχαριστώ γιατί είστε παράδειγμα για το πώς πρέπει να δουλεύει μια ομάδα και αυτό αποτελεί ένα καλό πρότυπο αυτές τις εποχές. Σας ευχαριστώ που δεν τα παρατάτε ποτέ. Με κάνετε περήφανο», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Γκασόλ και προσθέτει:

«Οι ΗΠΑ και η Σερβία ήταν πολύ δυνατές, με μεγάλους παίκτες, αλλά ο τελικός είναι ανάμεσα σε μας και την Αργεντινή. Ομάδες που κερδίζουν βάσει της δουλειάς, της ενότητας, της παρέας, της γενναιοδωρίας. Είναι ένα ακόμη μάθημα. Στον τελικό έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να μεγαλώσουμε κι άλλον τον μύθο της εθνικής μας ομάδας και να γράψουμε ξανά ιστορία. Όμως για μένα, ό,τι κι αν γίνει, έχετε ήδη κερδίσει. Είστε στην καρδιά μου. Πάμε ομάδα!».

Πηγή: sport-fm.gr

Δημοφιλέστερα


To Top