Διεθνή

Ντένις Ρόντμαν: ΗΠΑ και Βόρεια Κορέα παραμένουν στο «τραπέζι» των συνομιλιών

«Απλώς νομίζω ότι πρέπει να μείνουμε στη σωστή κατεύθυνση για να δουλέψει», τόνισε ο πρώην σταρ του NBA

Τον Ιούνιο οι συνομιλίες ΗΠΑ και Βόρειας Κορέας φάνηκαν να διακόπτονται, τουλάχιστον σε επίπεδο κορυφής. Από τότε, η Πιονγκγιάνγκ έχει προχωρήσει σε τουλάχιστον οκτώ πυραυλικές δοκιμές. Μόλις πριν λίγα 24ωρα, ο Κιμ Γιονγκ Ουν άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο νέας συνάντησης με τον Ντόναλντ Τραμπ. Την Τρίτη, ο άλλοτε σταρ του NBA, Ντένις Ρόντμαν, αποκάλυψε ότι οι συνομιλίες μεταξύ ΗΠΑ και Βόρειας Κορέας παραμένουν στο «τραπέζι» και ότι «γίνεται δουλειά σε διπλωματικό επίπεδο».

Ο πρώην σταρ του NBA φέρεται να έχει αναλάβει έναν άτυπο ρόλο διαμεσολαβητή μεταξύ των ηγεσιών των δύο κρατών, καθώς από τη μία είναι Αμερικανός πολίτης και από την άλλη φέρεται να τον συνδέει στενή φιλία με τον Κιμ Γιονγκ Ουν.

«Νομίζω πως είναι ακόμα ενεργές (σ.σ. οι συνομιλίες). Απλώς νομίζω ότι πρέπει να μείνουμε στη σωστή κατεύθυνση για να δουλέψει», δήλωσε ο άλλοτε μεγάλος αστέρας του αμερικανικού επαγγελματικού μπάσκετ. «Πιστεύω πως στην Αμερική δεν θα πρέπει να απογοητεύονται, στην προσπάθειά τους να συνάψουν μία συμφωνία με τη Βόρεια Κορέα», πρόσθεσε.

Δημοφιλέστερα

To Top