Διεθνή

Τραμπ για Γκρέτα Τούνμπεργκ: Ένα πολύ χαρούμενο κορίτσι που ανυπομονεί για ένα λαμπερό μέλλον

Δείτε την «κοροϊδευτική»  ανάρτηση του Αμερικανού προέδρου στον απόηχο της οργισμένης ομιλίας της νεαρής ακτιβίστριας – Το βλέμμα όλο νόημα που του έριξε η 16χρονη όταν συναντήθηκαν οι δρόμοι τους φαίνεται πως τον ενόχλησε αρκετά

Η Γκρέτα Τούνμπεργκ φαίνεται «σαν ένα πολύ χαρούμενο νεαρό κορίτσι» που ανυπομονεί για ένα «λαμπερό και υπέροχο μέλλον», έγραψε σήμερα ο Ντόναλντ Τραμπ σε ανάρτησή του για τη νεαρή ακτιβίστρια, η οποία εκφώνησε εχθές μια οργισμένη και συναισθηματικά φορτισμένη ομιλία στη σύνοδο των Ηνωμένων Εθνών για το κλίμα.

Το δριμύ «κατηγορώ» που εξαπέλυσε το 16χρονο κορίτσι στη σύνοδο της Νέας Υόρκης κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, μαζί με βίντεο που δείχνουν το… δολοφονικό βλέμμα που έριξε η νεαρή ακτιβίστρια στον Αμερικανό πρόεδρο, όταν αυτός πέρασε από μπροστά της.

Η 16χρονη κατηγόρησε εχθές τους παγκόσμιους ηγέτες ότι πρόδωσαν τη νέα γενιά με την αδράνειά τους απέναντι στην κλιματική κρίση. Με ύφος που κατακεραύνωνε το κοινό της και φωνή που έτρεμε από οργή, τους κατηγόρησε ότι έκλεψαν τα όνειρά της και την παιδική της ηλικία με τα κούφια λόγια τους.

Το σημερινό σχόλιο του Τραμπ για την ομιλία-κόλαφο της Τούνμπεργκ ερμηνεύεται από πολλά ΜΜΕ ως σαρκαστικό και κοροϊδευτικό για την νεαρή ακτιβίστρια. Ο Αμερικανός πρόεδρος έγραψε συγκεκριμένα: «Δείχνει σαν ένα πολύ χαρούμενο νεαρό κορίτσι που ανυπομονεί για ένα λαμπερό και υπέροχο μέλλον. Τι ωραίο θέαμα!»

Δείτε το βλέμμα όλο νόημα που έριξε η Τούνμπεργκ στον Τραμπ όταν αυτός πέρασε μπροστά της προκειμένου να παραστεί σε μια συνάντηση για τις θρησκευτικές ελευθερίες, αλλά και τις καυστικές αντιδράσεις των χρηστών στο Twitter.


Greta Thunberg sees Trump as he arrives for UN climate action summit

Δημοφιλέστερα

To Top