Ελλάδα

Αγρίνιο: Φυγόποινος είχε καταδίκη για εκρηκτικά και τραυματισμό

Εντοπίστηκε σε τυχαίο έλεγχο από την ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Παρά την τελεσίδικη καταδίκη του από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δυτικής Στερεάς Ελλάδας για παράβαση του νόμου περί εκρηκτικών υλών, αντίσταση και επικίνδυνη σωματική βλάβη, κυκλοφορούσε ελεύθερος ένας 38χρονος Έλληνας.

Ο τυχαίος έλεγχος στον οποίο υποβλήθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., απέδειξε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε η καταδικαστική απόφαση με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δύο ετών και τριών μηνών κι έτσι συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Συνελήφθη 33χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο καταδίκες 

Δυο καταδίκες εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 33χρονου αλλοδαπού που συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κακαβιάς σε συνεργασία με αστυνομικούς του τμήματος Πωγωνίου. Συγκεκριμένα, με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δωδεκανήσου του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης επτά ετών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώγια διακίνηση ναρκωτικών και με απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κω καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών και χρηματική ποινή 400 ευρώ για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Σύλληψη και στην Κάτω Αχαΐα

Στην Κάτω Αχαΐα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας ένας 48χρονος αλλοδαπός, καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας για παράβαση του νόμου για τους αλλοδαπούς, με τις οποίες του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης έξι μηνών, χρηματική ποινή 6.000 ευρώ και δικαστικά έξοδα 160 ευρώ.

Δημοφιλέστερα

To Top