Ελλάδα

Αίγιο: Γκρέμισαν την πόρτα και άρπαξαν την ταμειακή μηχανή

Έξι κουκουλοφόροι γκρέμισαν με κλωτσιές την πόρτα ενός καταστήματος επιδιόρθωσης υποδημάτων στο Αίγιο, άρπαξαν το συρτάρι της ταμειακής μηχανής  κι εξαφανίστηκαν

Ολόκληρη… καταδρομική επιχείρηση έστησαν έξι κουκουλοφόροι οι οποίοι χρησιμοποίησαν ένα κλεμμένο αυτοκίνητο για να ξαφρίσουν το ταμείο ενός καταστήματος επιδιόρθωσης υποδημάτων στην πλατεία Αγίας Λαύρας στο Αίγιο!

Οι δράστες έφτασαν με το όχημα έξω από το κατάστημα και γκρέμισαν με κλωτσιές την πόρτα! Μέσα σε δευτερόλεπτα, άρπαξαν το συρτάρι της ταμειακής μηχανής που είναι άγνωστο αν περιείχε χρήματα και πόσα, μπήκαν ξανά στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν!

Το αυτοκίνητο, που είχε κλαπεί από την περιοχή του Ρίου, βρέθηκε αργότερα εγκαταλελειμμένο και εξετάζεται για αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

*** Στόχος αγνώστων διαρρηκτών έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ στον Αδάμαντα της Μήλου. Οι δράστες που το παραβίασαν, έκλεψαν άγνωστο χρηματικό ποσό και στιγμιαία λαχεία «σκρατς» και εξαφανίστηκαν αθέατοι. Το τοπικό αστυνομικό τμήμα διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Δημοφιλέστερα

To Top