Αθλητισμός

Ατρόμητος, Σπανός: Είναι απαράδεκτο να βρίζουν προπονητή και παίκτες

Ο Γιώργος Σπανός εξέφρασε τη στήριξή του προς τον Γιάννη Αναστασίου και τους παίκτες του Ατρομήτου, δείχνοντας τη δυσαρέσκειά του για τις πρόσφατες αποδοκιμασίες από τον κόσμο

Ασπίδα προστασίας προς τον Γιάννη Αναστασίου, τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου ύψωσε ο Γιώργος Σπανός και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τις αποδοκιμασίες του κόσμου έπειτα από την ήττα με 1-0 από τον Παναθηναϊκό.

«Δικαίωμα στην κριτική έχουν όλοι αλλά είναι απαράδεκτο κάποιοι να βρίζουν προπονητές και παίκτες ξεπερνώντας τα όρια», τόνισε και πρόσθεσε: «Προειδοποιώ τους προπονητές της κερκίδας (Θύρα 2,3,4) να έρθουν με θετική αύρα στο γήπεδο την Κυριακή για να στηρίξουμε όλοι μαζί σαν οικογένεια την ομάδα, να την προστατεύσουμε όπως εμείς ξέρουμε και είναι βέβαιο ότι ο Ατρόμητος ενωμένος θα φτάσει εκεί που θέλουμε».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Είναι πασιφανές σε όλους ότι η ομάδα μας δεν είναι στην κατάσταση που επιθυμούμε και θέλουμε να τη βλέπουμε.

Αυτό όμως δεν νομιμοποιεί τους προπονητές της κερκίδας να βρίζουν και να ασχημονούν με ακραίους τρόπους και προπονητές και παίκτες!

Οικογένεια σημαίνει στήριξη στα δύσκολα!

Οι αποδοκιμασίες δεν βοηθούν. Η ομάδα χρειάζεται συμπαράσταση, ενότητα, θετική φωνή και είναι βέβαιο ότι ο Ατρόμητος, όταν είμαστε μαζί μια γροθιά διοίκηση, προπονητές, παίκτες και κόσμος, θα βρει το δρόμο του και θα φτάσει εκεί που θέλουμε όλοι!

Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό μας πίκρανε όλους. Κυρίως η απόδοση μας ήταν πολύ κακή.

Δικαίωμα στην κριτική έχουν όλοι αλλά είναι απαράδεκτο κάποιοι να βρίζουν προπονητές και παίκτες ξεπερνώντας τα όρια.

Προειδοποιώ τους προπονητές της κερκίδας (Θύρα 2,3,4) να έρθουν με θετική αύρα στο γήπεδο την Κυριακή για να στηρίξουμε όλοι μαζί σαν οικογένεια την ομάδα, να την προστατεύσουμε όπως εμείς ξέρουμε και είναι βέβαιο ότι ο Ατρόμητος ενωμένος θα φτάσει εκεί που θέλουμε.

Πηγή:www.sport-fm.grΔημοφιλέστερα

To Top