Διεθνή

Εισβολή στη Συρία: Κουρδικοί πύραυλοι αφήνουν τραυματίες στη νοτιοανατολική Τουρκία

Οι κουρδικές στρατιωτικές δυνάμεις στη βόρεια Συρία, εκτόξευσαν πυραύλους την Πέμπτη, στην επαρχία Sanliurfa, στη νοτιοανατολική Τουρκία, με συνέπεια να τραυματισούν δυο παιδιά

Αντιδρούν οι Κούρδοι της Συρίας, μετά την έναρξηη της επιχείρησης «Πηγή Ειρήνης» που ξεκίνησαν οι Τούρκοι από το απόγευμα της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα, οι κουρδικές στρατιωτικές δυνάμεις που βρίσκονται στην περιοχή, εκτόξευσαν πυραύλους την Πέμπτη, στην επαρχία Sanliurfa, στη νοτιοανατολική Τουρκία, με συνέπεια να τραυματισούν δυο παιδιά, σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Το πρακτορείο Anadolu ανέφερε πως αντιαεροπορικοί πυραύλοι έπληξαν τρία σπίτια στην περιοχή Ceylanpinar, τραυματίζοντας δύο αδέλφια, ηλικίας 13 και 15 ετών και άλλους τέσσερις αμάχους.

Τα παιδιά έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο της περιοχής, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας τους.

Από εκεί και πέρα, δυνάμεις του PKK φέρονται να «χτύπησαν» με όλμους στην πόλη Ακτσάκαλε και πιο συγκεκριμένα σε κυβερνητικά εκπαιδευτικά κτίρια, αφήνοντας τρεις τραυματίες  (ο ένας σε σοβαρή κατάσταση). 

Δημοφιλέστερα

To Top