Πολιτική

Καβγάς on air Παναγιωτόπουλου-Τζανακόπουλου: Τα δώσατε όλα για την καρέκλα – Μήπως είμαστε και προδότες;

Οι παρουσιαστές της ΕΡΤ ζήτησαν διάλλειμμα για διαφημίσεις για να σταματήσει ο άγριος καβγάς

Άγριος καβγάς ξέσπασε σε εκπομπή της ΕΡΤ ανάμεσα στον Πάνο Παναγιωτόπουλο από τη Νέα Δημοκρατία και τον Δημήτρη Τζανακόπουλο από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αφορμή αποτέλεσαν οι αναφορές του πρώην βουλευτή της ΝΔ στην «ουσιαστική εξωτερική πολιτική (σ.σ. της κυβέρνησης) χωρίς αυτά που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ να τα δώσει όλα για την καρέκλα και να πάρει ελάχιστα για τη χώρα».

«Ντροπή» ήταν η απάντηση του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο να συνεχίζει «για να μην βάλουμε και τις Πρέσπες».

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, τότε, χρησιμοποίησε τη λέξη «θέατρο» με τον πρώην υπουργό και βουλευτή της ΝΔ να του απαντά «σας τον επιστρέφω τον χαρακτηρισμό».

«Συνεχίζετε τον λαϊκισμό. Μήπως είμαστε και προδότες;» ήταν η νέα αντίδραση του Δημήτρη Τζανακόπουλου με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο να λέει «θέατρο παίζατε χρόνια που ξεκινήσατε απο Κνίτες και εξελιχθήκατε σε εθελοδουλους και εντολοδόχους ξένων δυνάμεων».

«Συμμαζευτεείτε. Ήσασταν υπουργός σε κυβέρνηση που χρεοκοπήσατε τη χώρα» συνέχισε έξω φρενών ο κ. Τζανακόπουλος με τους δημοσιογράφους να ζητούν διάλλειμμα για διαφημίσεις και τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ να ακούγεται ακόμα να λέει «καλά δεν ντρέπεστε…».


Παναγιωτόπουλος και Τζανακόπουλος τσακώνονται στον «αέρα» της ΕΡΤ

Δημοφιλέστερα

To Top