Αθλητισμός

Μαντσίνι: «Η Ελλάδα τα έχει αλλάξει όλα, δεν θα είναι εύκολο»

Την προσοχή των παικτών του για το ματς κόντρα στην Ελλάδα για τα προκριματικά του Euro 2020 ζήτησε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ιταλίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι

Ως ένα ματς που δεν θα είναι καθόλου εύκολο χαρακτήρισε αυτό κόντρα στην Ελλάδα, ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ιταλίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Ο τεχνικός των «ατζούρι» μιλώντας στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου, τόνισε ότι η Εθνική ομάδα έχει αλλάξει τα πάντα, κάτι που την καθιστά επικίνδυνη, ωστόσο από την πλευρά τους, οι Ιταλοί δεν θα αλλάξουν τίποτα.

«Δεν θα είναι εύκολο εναντίον της Ελλάδας. Έχουν αλλάξει προπονητή, τακτική και πολλούς παίκτες. Θα δούμε πώς θα παίξουν, αλλά αυτό δεν θα αλλάξει κάτι σε εμάς. Το στίγμα μας είναι ξεκάθαρο, θέλουμε να κερδίσουμε», είπε ο έμπειρος προπονητής και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ομάδα του σε ένα ευρύτερο πλαίσιο, λόγω της επικείμενης πρόκρισης της Ιταλίας στην τελική φάση.

«Δεν πίστευα μετά από 15 μήνες ότι θα φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο. Ποτέ δεν είχαμε τεράστιες δυσκολίες εκτός από τα 2-3 πρώτα ματς. Μετά έγινε ένα πολύ καλό γκρουπ και πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά».

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει ανέφερε ότι το δίλημμά του είναι για τη χρησιμοποίηση ενός εκ των Μπερναντέσκι ή ο Μπαρέλα».Δημοφιλέστερα

To Top