Αθλητισμός

Μπιτς Βόλεϊ: Σοκ για Αρβανίτη που υπέστη ρήξη αχιλλείου!

Το Ολυμπιακό όνειρο της Βίκυς Αρβανίτη φαίνεται να σβήνει άδοξα καθώς η ατυχία της χτύπησε την πόρτα στην σημερινή προπόνηση – Την Πέμπτη υποβάλλεται σε επέμβαση και θα υπάρχει πιο ξεκάθαρη εικόνα για τον χρόνο που θα χρειαστεί προκειμένου να επιστρέψει

Η πρωταθλήτρια του μπιτς βόλεϊ υπέστη ρήξη αχιλλείου τένοντα κατά τη διάρκεια της σημερινής  προπόνησης στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Το κακό συνέβη στο τέλος της πρωινής προπόνησης μέρος της οποίας παρακολούθησε κι ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος (οι Αρβανίτη, Καραγκούνη συμμετείχαν σε προπονητικό καμπ με τις γερμανίδες Κάρλα Μπόργκερ/Τζούλια Σούντε ) κι αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου ήρθαν και τα άσχημα μαντάτα.

Σύμφωνα με τη διάγνωση που ανακοίνωσε ο επίσημος ιατρός της Εθνικής ομάδας Δρ. Νικόλαος Σούρας η Βίκυ πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε εγχείρηση αποκατάστασης ρήξης αχίλλειου τένοντα κι αφού γίνει η επέμβαση θα υπάρξει μια ξεκάθαρη εικόνα και για το χρόνο που θα χρειαστεί για την απόκατάσταση.

Στο εξαιρετικά καλό σενάριο μπορεί η επιστροφή της να γίνει και σε τρεις μήνες (αναλόγως το μέγεθος της ρήξης), αλλά συνήθως απαιτείται το διπλάσιο χρονικό διάστημα.

Βίκυ και Πένυ στις αρχές Νοεμβρίου είχαν να αγωνιστούν στα δύο τελευταία τουρνουά της σεζόν και κατόπιν οι επόμενες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις είναι προγραμματισμένες για τον Φεβρουάριο του 2020.

Όπως καταλαβαίνει κανείς το σοκ είναι τεράστιο για όλους και αύριο θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην Ομοσπονδία προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση.

Δημοφιλέστερα

To Top