Ελλάδα

Όπλα και μαχαίρια στο σπίτι 30χρονου στο Ηράκλειο

Στο σπίτι του βρέθηκε ένα μικρό οπλοστάσιο που αποτελούνταν από ένα πιστόλι με γεμιστήρα, τρία κυνηγετικά όπλα, οκτώ μαχαίρια και 87 φυσίγγια

Στο στόχαστρο των αστυνομικών του Τ.Α.Ε. Μεσσαράς βρέθηκε ένας νεαρός Έλληνας κάτοικος περιοχής του Δήμου Φαιστού στο Ηράκλειο, καθώς είχαν πληροφορίες ότι διατηρεί παράνομο οπλισμό. Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν όταν έκαναν έρευνα, το πρωί της Δευτέρας.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκε στην κατοικία του 30χρονου ένα μικρό οπλοστάσιο το οποίο αποτελούνταν από ένα πιστόλι με γεμιστήρα, τρία κυνηγετικά όπλα χωρίς την σχετική άδεια κατοχής, οκτώ μαχαίρια και 87 φυσίγγια. Όλα κατασχέθηκαν και το πιστόλι εστάλη στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας, για να γίνει βαλλιστική εξέταση και να εξακριβωθεί αν είχε χρησιμοποιηθεί σε παράνομες πράξεις.

Ο 30χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Φαιστού από το οποίο, όταν ολοκληρώθηκε η προανάκριση, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Δημοφιλέστερα

To Top