Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Σενάρια για ενδιαφέρον Σπόρτινγκ Λισαβόνας για Ζαμπά και Μίσιτς

Στην Πορτογαλία συνεχίζονται τα δημοσιεύματα γύρω από το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Λέο Ζαμπά, με νέα στοιχεία που εμπλέκουν και το όνομα του Γιόσιπ Μίσιτς

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας δείχνει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Λέο Ζαμπά και μετά την O Jogo την Πέμπτη (24/10) η «noticiasaominuto.com» με νέο δημοσίευμα της μπαίνει σε οικονομικές λεπτομέρειες και δεδομένα.

Όπως έγραψε το gazzetta.gr το σενάριο του δανεισμού έχει πέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, με τους Πορτογάλους να αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 12 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τον 21χρονο επιθετικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την Πορτογαλία το συγκεκριμένο ποσό μοιάζει να είναι απαγορευτικό για τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου από την Λισαβόνα.

Και εδώ μπαίνει, σύμφωνα πάντα με τους Πορτογάλους, η περίπτωση του Γιόσιπ Μίσιτς, ο οποίος αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ με τη μορφή δανεισμού από την Σπόρτινγκ.

Όπως αναφέρεται η ομάδα της Λισαβόνας σκέφτεται να ζητήσει τον Ζαμπά ως δανεικό, με την συμφωνία να περιλαμβάνει οψιόν αγοράς του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, αλλά και να ρίξει τις απαιτήσεις την για την παραχώρηση του Κροάτη μέσου, αν τελικά στον ΠΑΟΚ αποφασίσουν και θέλουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ της ομάδας και μετά το τέλος του δανεισμού του.

Δημοφιλέστερα

To Top