Αυτοκίνητο

Πόσα θα δίνατε για την καμένη Ferrari;

 Προφανώς επειδή έχει άδεια κυκλοφορίας, ο συγκεκριμένος σωρός από αποκαΐδια μιας Ferrari 458 και μάλιστα στην ανοιχτή έκδοση αμαξώματος Spider, πωλείται.

 

Δεν είναι μόνο ότι κάηκε και δεν έχει μείνει τίποτα το αξιοποιήσιμο σε αυτό το σωρό από λιωμένα μέταλλα και κατεστραμμένα περιφερειακά, ήταν και εκτεθειμένο στα καιρικά φαινόμενα ένας Θεός ξέρει για πόσο καιρό. Η ιδιαιτερότητα αυτή, έχει κάνει τη σκουριά να είναι το κυρίαρχο στοιχείο- όχι ότι είχε και μεγάλη σημασία με βάση το τι έχει (απο)μείνει μετά τη φωτιά.

Κάποτε ήταν μια λαμπερή Ferrari 458 Spider. Ένα από τα τελευταία ατμοσφαιρικά V8 σύνολα της Ιταλικής εταιρείας κατασκευής ονείρων. Για λόγους που αγνοούμε (και δεν έχουν και σημασία) από μια φωτιά το αυτοκίνητο κατέληξε να είναι ένα απλός σωρός από αποκαΐδια. Όμως το ότι έχει άδεια κυκλοφορίας, μπορεί να είναι το χαρακτηριστικό εκείνο που δίνει κάποια αξία σε αυτά τα απομεινάρια.

Η Copart είναι η εταιρεία που το πουλάει για λογαριασμό του τελευταίου ιδιοκτήτη και το αστείο είναι πως το έχει στη λίστα με τα αυτοκίνητα που έχουν «βελτιώσεις». Σε αυτή τη λίστα περιλαμβάνονται αυτοκίνητα, οι ιδιοκτήτες των οποίων έχουν δώσει τη δυνατότητα στην Copart να προβεί σε πλύσιμο του αμαξώματος και βιολογικό καθαρισμό της καμπίνα. Εν προκειμένω πάντως, σίγουρα τίποτα από τα δύο δεν θα έκανε διαφορά.

Δημοφιλέστερα

To Top