Ελλάδα

Ρόδος: Στο εδώλιο οι δύο κατηγορούμενοι για τον βιασμό της 19χρονης με ειδικές ανάγκες

Ο ένας από τους δύο είναι ο 20χρονος Αλβανός που κατηγορείται και για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσουν τη Δευτέρα ο 20χρονος από την Αλβανία, που κατηγορείται και για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, και ο 23χρονος Ρομά για τον βιασμό της 19χρονης με ειδικές ανάγκες.

“Φυσικά και είμαι οργισμένος και θυμωμένος μαζί. Σε τέτοιες πράξεις δεν μπορείς να περιμένεις μία απάντηση. Αυτές οι πράξεις είναι πως να το πω…είναι πράξεις που μόνο ζώα τις κάνουν. Τι απάντηση να πάρεις; Εγώ αυτό που θέλω είναι να τιμωρηθούν όσο το δυνατόν με την πιο αυστηρή ποινή που υπάρχει. Ελπίζω να αντιδράσω ψύχραιμα”, δήλωσε ο πατέρας της 19χρονης μιλώντας στο Star.

“Αυτό που σκέφτομαι είναι να δικαιωθεί. Ελπίζω να αντιδράσω ψύχραιμα”, πρόσθεσε.

Η 19χρονη που έχει ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%, προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της δέκα μήνες μετά τον βιασμό. Όπως αποκαλύπτει η δικηγόρος της, δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ που υπέστη. Η κατάσταση είναι ακόμα πιο δύσκολη για εκείνη καθώς πλησιάζει η μέρα που θα τους δει στο δικαστήριο.

Καταπέλτης είναι το βούλευμα για τους δύο κατηγορούμενους καθώς αναφέρει ότι ο 20χρονος και ο 23χρονος ανάγκασαν την παθούσα σε ασελγείς πράξεις ασκώντας πάνω της σωματική βία. Φέρονται να την χτυπούσαν στο πρόσωπο και της έλεγαν “θα δεις τι θα πάθεις”. Όταν κατάφερε να ξεφύγει της φώναξαν “αυτό θα ξαναγίνει”.

Ο Αλβανός κατηγορούμενος αρνείται και σε αυτή την υπόθεση τη συμμετοχή του.

Τα μέτρα ασφαλείας στα Δικαστήρια της Κω αναμένεται να είναι αυξημένα καθώς οι Αρχές φοβούνται την αντίδραση των συγγενών.Δημοφιλέστερα

To Top