Ελλάδα

Σοκ από το εργατικό δυστύχημα με τον πολύτεκνο 50χρονο στην Ηλιούπολη

Τι λένε αυτοπτές μάρτυρες για το περιστατικό – Πατέρας τεσσάρων παιδιών ο άτυχος οδηγός

Πατέρας τεσσάρων παιδιών, ήταν ο 50χρονος οδηγός της νταλίκας, ο οποίος έχασε την ζωή του το πρωί της Τρίτης, έξω από τον χώρο φορτοεκφορτώσεως γνωστου σουπερ μαρκετ, προσπαθώντας να κρατησει με τα χέρια του το φορτηγό το οποίο άρχισε ξαφνικά να κυλάει στην κατηφόρα.

Ο άτυχος 50χρονος οδηγός της εταιρείας αρτοσκευασμάτων, δεν περίμενε πως σήμερα το πρωί η μο΄ρα θ ατου έπαιζε άσχημο παιχνίδι αφού όλα έδειχναν πως θα ήταν μια καθημερινή μέρα.

Ο Γ.Μ. ξεκίνησε το πρωί από τα κεντρικά της εταιρείας με το φορτηγό του μοιράζοντας όπως κάθε φορά τα αρτοσκευάσματα στα καταστήματα που είχε υπό την δική του επίβλεψη.


Σοκ από το εργατικό δυστύχημα με τον πολύτεκνο 50χρονο στην Ηλιούπολη (1)

Σήμερα το πρωί, φτάνοντας κανονικά στην ώρα του, στον χώρο εκφορτώσεων του σούπερ μαρκετ στην Ηλιούπολη με το φορτηγό του κατέβηκε προκειμένου να ανοίξει τις πόρτες της καρότσας για να αδειάσει το εμπόρευμα.

Ξαφνικά, σύμφωνα με αυτοπτες μάρτυρες, το φορτηγό δειλά-δειλα ξεκίνησε να τσουλάει προς την κατηφόρα, μιας και ο δρόμος της Αστυδάμαντος στην Ηλιούπολη έχει μια κλίση προς μια μερια.


Σοκ από το εργατικό δυστύχημα με τον πολύτεκνο 50χρονο στην Ηλιούπολη (2)

Ξαφνιασμένος ο πολύτεκνος πατέρας, χωρίς δεύτερη σκέψη, έτρεξε μπροστά στο φορτηγό να το κρατήσει με τα χέρια του αφού σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες ήταν γεροδεμένος.

Ο γενναίος άντρας, βλέποντας ότι το φορτηγό κατευθύνεται προς το σχολικο συγκρότημα κατάφερε για λίγο και το σταμάτησε με τα χέρια του άλλα το βάρος και ο όγκος του μεγάλου οχήματος κατάφεραν και λύγισαν τον θαρραλέο πατέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας δεν άργησε να μπει κάτω από την αριστερή ρόδα του φορτηγού πατώντας του το κεφάλι και το σώμα σκοτώνοντας τον ακαριαία.

Μια σκηνη που παρακολούθησαν αρκετοί άνθρωποι ανήμποροί να βοηθήσουν τον 50χρονο άντρα.

Το φορτηγό συνέχισε την πορεία του και παρέσυρε άλλα τρία αυτοκίνητα, σταματώντας στο τελευταίο.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες οι οποίοι τον απεγκλώβισαν, ενώ τον παρέλαβε ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε και ο θάνατός του.

Η ήσυχη γειτονιά της Ηλιούπολης δεν μπορεί ακόμ ανα πιστέψει πως ο 50χρονος πολύτεκνος πατέρας έχασε έτσι άδικα την ζωή του.

Συγκλονισμένοι είναι και οι εργαζόμενοι του σουπερ μάρκετ όσο καιοι συνάδελφοι του άτυχου άντρα.

Δημοφιλέστερα

To Top