Ελλάδα

Θήβα: «Κυνηγοί» μετάλλων συνελήφθησαν με τη λεία τους

Στο όχημά τους βρέθηκαν σωλήνες, άξονες ύδρευσης και άλλα μεταλλικά αντικείμενα αξίας 100 ευρώ

Χρειάστηκε ολιγόλεπτη καταδίωξη από τους αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. της Τροχαίας Λιβαδειάς και της Ασφαλείας Θηβών, για να ακινητοποιηθεί ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που ήταν φορτωμένο με μεταλλικά αντικείμενα και να συλληφθούν δυο από τους τρεις «κυνηγούς» μετάλλων που επέβαιναν σε αυτό.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το ύποπτο όχημα στη Θήβα και του έκαναν σήμα να σταματήσει, αλλά ο 26χρονος οδηγός πάτησε γκάζι και προσπάθησε να διαφύγει, χωρίς τελικά να τα καταφέρει. Μαζί του, συνελήφθη ο 19χρονος συνεπιβάτης, ενώ ένας ακόμα συνεργός τους κατάφερε να διαφύγει τρέχοντας όταν ακινητοποιήθηκε το όχημα και η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθούν τα στοιχεία ταυτότητάς του.

Στο όχημα, το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκαν σωλήνες, άξονες ύδρευσης και άλλα μεταλλικά αντικείμενα αξίας 100 ευρώ τα οποία οι δράστες είχαν αρπάξει λίγη ώρα πριν από μια επιχείρηση της περιοχής και της αποδόθηκαν. Στο εσωτερικό του βρέθηκε και ένα σπιρτόκουτο με μικροποσότητα ηρωίνης σε μορφή «βράχου». Οι δυο δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών και κατηγορούνται για κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, ενώ ο 26χρονος κατηγορείται και για παράβαση του Κ.Ο.Κ. Καθώς δεν διέθετε άδεια ικανότητας οδήγησης.

Δημοφιλέστερα

To Top