Πολιτική

Τρολάρισμα στον Αρσένη: Η απάντηση του υπουργού Εσωτερικών της Κύπρου στον βουλευτή του ΜέΡΑ25

«Στην αρχή νόμισα ότι εν για την Αγία Φύλα και έγινε Δήμος. Συνάδελφε, Τάκη Θεοδωρικάκο, νομίζω πρέπει να απαντήσετε εσείς», σχολίασε ο Κωνσταντίνος Πετρίδης

Μετά το λάθος, έφτασε η ώρα του… τρολαρίσματος. Ο υπουργός Εσωτερικών της Κύπρου, Κωνσταντίνος Πετρίδης, απάντησε με χιούμορ μέσω Τwitter στο λάθος του βουλευτή του ΜέΡΑ25, Κρίτωνα Αρσένη.

«Στην αρχή νόμισα ότι εν για την Αγία Φύλα και έγινε Δήμος. Συνάδελφε, Τάκη Θεοδωρικάκο, νομίζω πρέπει να απαντήσετε εσείς», σχολίασε ο κ. Πετρίδης.

Ερώτηση που αφορά τη «δημοσιοποίηση στοιχείων για την αναλυτική καταγραφή ρυπαντικών στο ΧΥΤΑ Φυλής», κατέθεσε ο βουλευτής του ΜέΡΑ25, Κρίτων Αρσένης.

Παραλήπτης της επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή δεν αναφέρεται ο υπουργός Εσωτερικών της ελληνικής κυβέρνησης, Τάκης Θεοδωρικάκος, αλλά… αυτός της κυπριακής, Κωνσταντίνος Πετρίδης!

Στην ερώτησή του, ο κ. Αρσένης (ήταν ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ την περίοδο 2009-2014 και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ το 2014) αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι το 2015 ο δήμαρχος Φυλής κ. Παππούς προχώρησε σε απευθείας ανάθεση δύο μελετών στην εταιρεία «ASPROFOS ENGINEERING» για την αναλυτική καταγραφή ρυπαντικών φορτίων στο ΧΥΤΑ Φυλής και την αναλυτική καταγραφή της ποσοτικής και ποιοτικής σύστασης αποβλήτων ΧΥΤΑ Φυλής.

Δημοφιλέστερα

To Top