Ελλάδα

«Επαναστατική Αυτομάμυνα»: Νέα βίντεο από τη ληστεία στον Χολαργό – «Παρακολουθούσαν» την ΕΛ.ΑΣ.!

«Καρέ-καρέ» οι κινήσεις των δραστών της μοιραίας για τους τρομοκράτες ληστείας στο κατάστημα του ΟΠΑΠ στον Χολαργό

Δύο νέα βίντεο, που καταγράφουν καρέ-καρέ τις κινήσεις των δραστών της μοιραίας για την «Επαναστατική Αυτοάμυνα» ληστείας στο κατάστημα του ΟΠΑΠ στον Χολαργό, βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας.

Η ληστεία, από την οποία άρχισε να ξετυλίγεται το «κουβάρι» της υπόθεσης, που οδήγησε στην εξάρθρωση της τρομοκρατικής οργάνωσης, είχε σημειωθεί σε απόσταση λίγων οικοδομικών τετραγώνων από το διαμέρισμα, που θεωρείται ως μία από τις κεντρικές «γιάφκες» της οργάνωσης.

Τα δύο νέα βίντεο φέρνει στο φως της δημοσιότητας η ιστοσελίδα bloko.gr. Όπως προκύπτει, οι ληστές ήταν συντονισμένοι στη συχνότητα της Αστυνομίας από το κέντρο επιχειρήσεων.


bloko.gr Βίντεο Νο 2 από τη μοιραία ληστεία της επαναστατικής αυτοάμυνας


bloko.gr Βίντεο από τη μοιραία ληστεία της επαναστατικής αυτοάμυνας

Υπενθυμίζεται ότι το protothema.gr είχε αποκαλύψει το βίντεο-ντοκουμέντο από τη ληστεία στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ, στην οδό 17 Νοέμβρη 13 στον Χολαργό, που οδήγησε την Αντιτρομοκρατική στην εξάρθρωση της οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα». Η κάμερα κλειστού κυκλώματος του πρακτορείου κατέγραψε, στις 11 το βράδυ της 21ης Οκτωβρίου, τις κινήσεις των δυο τρομοκρατών, την ώρα που έβγαιναν από το πρακτορείο.


Βίντεο ντοκουμέντο από ληστεία ΟΠΑΠ: Δείτε τον έναν ληστή να τραυματίζει τον άλλο

Στο ίδιο βίντεο, μάλιστα, είχε καταγραφεί η στιγμή που ο ένας εκ των δύο συλληφθέντων τρομοκρατών τραυμάτισε κατά λάθος τον άλλο!

Δημοφιλέστερα

To Top