Ελλάδα

Καλαμάτα: Η στιγμή που ανεμοστρόβιλος «χτύπησε» εργοστάσιο – Δείτε το βίντεο

Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν ως τρομακτικές τις σκηνές που έζησαν λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι της Δευτέρας, κατά το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου και σημείωσαν ότι από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός 

Βίντεο από τη στιγμή ο ανεμοστρόβιλος «χτύπησε» τις εγκαταστάσεις της στη Θουρία το μεσημέρι της Δευτέρας δημοσίευσε η εταιρεία “Παπαδημητρίου” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Από τις εγκαταστάσεις, μεγαλύτερη ζημιά υπέστησαν αποθηκευτικοί χώροι, ενώ καταστροφές σημειώθηκαν σε παρκαρισμένα οχήματα, που βρίσκονταν στον περιβάλλοντα χώρο του εργοστασίου.

Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν ως τρομακτικές τις σκηνές που έζησαν λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι κατά το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου και σημείωσαν ότι από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός κάποιου ατόμου από το εργοστάσιο.

Δείτε το βίντεο:


Ανεμοστρόβιλος στο εργοστάσιο Παπαδημητρίου στην Καλαμάτα

Mε σκοπό μάλιστα την ευαισθητοποίηση όλων για την κλιματική αλλαγή η εταιρεία έκανε την ακόλουθη δημοσίευση στη σελίδα της στο facebook:

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς για την αγάπη και τη στήριξή σας. Αισθανόμαστε πολύ τυχεροί καθώς παρόλο που…

Δημοσιεύτηκε από Kalamata Papadimitriou στις Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2019

Πηγή: eleftheriaonline

Δημοφιλέστερα

To Top