Αθλητισμός

Πορνοστάρ εκβίαζε αστέρι του NBA: Να μου δώσει όσα μου χρωστάει

Η Teanna Trump ζήτησε χρήματα μέσω tweet, το οποίο κατέβασε λίγες ώρες μετά, από παίκτη των Οκλαχόμα Θάντερ

Κάποιες φορές οι αθλητές το… ρίχνουν λίγο έξω. Κάτι η δημοσιότητα, κάτι η αδρεναλίνη, κάτι οι γυναίκες που φέρνει η δημοσιότητα, κάτι το νεαρό της ηλικίας, κάτι το ένα, κάτι το άλλο, φτάνουν στο σημείο να μπλέκουν σοβαρά και μαζί τους η ομάδα στην οποία έχουν υπογράψει συμβόλαιο.

Στην παραπάνω κατηγορία ανήκει παίκτης του NBA και συγκεκριμένα των Οκλαχόμα Θάντερ, το όνομα του οποίου δεν διέρρευσε. Διέρρευσε ωστόσο το όλο σκηνικό και μάλιστα από την… πρωταγωνίστρια, μία 24χρονη πορνοστάρ, διάσημη στις Ηνωμένες Πολιτείες για τις… αποδόσεις της μπροστά, αλλά και πίσω από τις κάμερες.

Προφανώς, ο αστέρας των Οκλαχόμα Θάντερ το… γλέντησε λίγο με την Teanna Trump (συνωνυμία και αυτή ε;), πιθανόν μετά από κάποιο παιχνίδι της ομάδας του. Φαίνεται όμως πως ξέχασε κάτι… βασικό. Να πληρώσει!

Η Teanna Trump ανέβασε το tweet και το έστειλε… συστημένο στους Οκλαχόμα Θάντερ, πιέζοντας τον παίκτη που είχε κάποια σχέση μαζί του, να της δώσει αυτά που της χρωστάει. Λίγες ώρες μετά το κατέβασε, που σημαίνει είτε ότι τα βρήκε με τους Οκλαχόμα και το θέμα διευθετήθηκε, είτε ότι ήταν κάποιο κολπάκι της, για να διαφημιστεί στα social media.

Ποια είναι όμως η Teanna Trump, που παλιότερα είχε εμπλακεί σε ανάλογη ιστορία με αθλητή των Ιντιάνα Πέισερς; Η εικόνα μιλάει από μόνη της…


teanna1


teanna2


teanna3


teanna4


teanna5


teanna6

Δημοφιλέστερα

To Top