Διεθνή

Συρία: Από θαύμα σώθηκε το κουτάβι που βρισκόταν στον ίδιο χώρο με τον Μπαγκντάντι

Γλίτωσε από τους βομβαρδισμούς των Αμερικανών που ισοπέδωσαν την περιοχή, όπου κρυβόταν ο ηγέτης του ISIS Αμπού μπακρ αλ Μπαγκντάντι – Δείτε βίντεο

Τύχη – βουνό είχε το κουτάβι της φωτογραφίας που κατάφερε να γλιτώσει από τους βομβαρδισμούς των Αμερικανών ισοπεδώνοντας την περιοχή στη Συρία, όπου κρυβόταν ο ηγέτης του Iσλαμικού Κράτους, Aμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι.

Η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» έχει ανεβάσει στην ιστοσελίδα της το επίμαχο βίντεο με το γλυκύτατο τετράποδο να ψάχνει στα ερείπια να βρει την μαμά του.


Orphaned puppy rescued in Syria after US raid to kill al-Baghdadi

Το σκυλάκι τραυματίστηκε από τους βομβαρδισμούς στην πόλη Μπαρίσα της Συρίας, δεν είχε όμως την ίδια τύχη και η μητέρα του.

Ο φωτορεπόρτερ Φαρέντ Αλχόρ βρέθηκε στο σημείο, όπου ο αλ Μπαγκντάντι ενεργοποίησε το γιλέκο του γεμάτο με εκρηκτικά βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Εκεί βρήκε το κουτάβι σε άθλια κατάσταση δίπλα στην νεκρή μαμά του: το σκυλί έτρεμε και ήταν γεμάτο από λάσπη. Το πήγε σε κτηνίατρο για να το εξετάσει και να του κάνει τα κατάλληλα εμβόλια. Το βάπτισε «BoBe».Δημοφιλέστερα

To Top