Ελλάδα

Άρπαξαν 42 καταλύτες αυτοκινήτων στην Αμαλιάδα

Οι δράστες άρπαξαν 35 καινούργιους καταλύτες συνολικής αξίας 3.000 ευρώ και άλλους επτά παλιούς που προορίζονταν για ανακύκλωση και εξαφανίστηκαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί

Ασυνήθιστη ήταν η λεία των αγνώστων δραστών που διέρρηξαν ένα κατάστημα πώλησης και επισκευής εξατμίσεων σε κεντρική πλατεία της Αμαλιάδας, καθώς άρπαξαν μόνο παλιούς και καινούργιους καταλύτες αυτοκινήτων αφήνοντας πίσω όλα τα υπόλοιπα εξαρτήματα.

Οι δράστες άρπαξαν 35 καινούργιους καταλύτες συνολικής αξίας 3.000 ευρώ και άλλους επτά παλιούς που προορίζονταν για ανακύκλωση και εξαφανίστηκαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Αμαλιάδας συνδέουν την κλοπή με άλλες παρόμοιες που είχαν γίνει πρόσφατα σε καταστήματα στην Αμαλιάδα και την Κουρούτα και οι δράστες είχαν καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας, αλλά δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη.

*** Σε αποθήκες καυσίμων ενός χωριού της Αχαΐας τρύπωσαν τρεις «κυνηγοί» μετάλλων και προσπάθησαν να κλέψουν τις ηλεκτροβάνες, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Η απόπειρα εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, οι οποίοι συνέλαβαν έναν από τους δράστες στην Κάτω Αχαΐα. Πρόκειται για έναν 30χρονο Έλληνα που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ αναζητούνται οι δυο συνεργοί του.

Δημοφιλέστερα

To Top