Αθλητισμός

BE IN JAPAN! Ο διαγωνισμός της NN σε στέλνει στους Ολυμπιακούς του Τόκυο

Θέλει μεγάλη προετοιμασία και προσπάθεια για να φτάσει ένας αθλητής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο, τον ερχόμενο Ιούλιο. Κάτι που με λίγη γνώση και αρκετή τύχη μπορεί να αποδειχθεί ευκολότερο για σένα

Σε περίπου 200 μέρες από σήμερα, τα φώτα του πλανήτη πέφτουν στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες τους 2020. Στη φουτουριστική μητρόπολη της Άπω Ανατολής, όπου θα φιλοξενηθούν τα περισσότερα αθλήματα, αλλά και σε άλλους επτά νομούς (ως και τη νήσο Χοκκάϊντο) θα παρουσιαστούν μια σειρά από τεχνολογικές καινοτομίες και προηγμένες εφαρμογές που υπόσχονται ένα ανεπανάληπτο αθλητικό θέαμα, με μασκότ τα δύο χαριτωμένα ρομπότ, τον Μιραϊτόουα και τη Σομέιτι.

Η ξεχωριστή ιαπωνική κουλτούρα (ένα ισορροπημένο μείγμα σεβασμού, ευπρέπειας, εργατικότητας και παράδοσης), τα νέα στάδια και οι εξελιγμένες εγκαταστάσεις, τα εκατομμύρια των θεατών στις εξέδρες, τα πέντε νέα αθλήματα που προστίθενται

-σκέιτμπορντ, αναρρίχηση, σέρφινγκ και τα πολύ αγαπητά στην Ιαπωνία, μπέιζμπολ/σόφτμπολ και καράτε-, τα αμέτρητα παράλληλα events και οι 600 χιλιάδες επισκεπτών που θα έρθουν από όλο τον κόσμο δημιουργούν μια συνολική εμπειρία ζωής που θα είναι τυχερός όποιος τη ζήσει. Ταξίδι ζωής άλλωστε το Τόκιο, αλλά δύσκολο έως αδύνατο οικονομικά για τους περισσότερους.

Παρόλα αυτά, θα ήθελες να πάς; Το σκέφτεσαι; Και ποιος δεν θα ήθελε, είναι η προφανής απάντηση, να δει τους star του αθλητισμού, αλλά και τους Έλληνες να αγωνίζονται. Υπάρχει τρόπος και δεν χρειάζεται να είσαστε Ολυμπιονίκης στις αθλητικές γνώσεις για να φτάσετε πρώτος στον τερματισμό. Αρκεί να ξέρετε κάποια βασικά πράγματα, να θέλετε να δοκιμάσετε την τύχη σας και να εξαντλήσετε τις πιθανότητες.

Κάνε το όμως τώρα αμέσως, διότι ο διαγωνισμός της ΝΝ Hellas που μπορεί να σε πάει στο Τόκιο, στο πλαίσιο της Χρυσής Χορηγίας της στην Ελληνική Ολυμπιακή Ομάδα, ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες. Η NN σε στέλνει στο Τόκυο, με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Σύντομα περισσότερα #nnsendsyoutotokyo #tokyo2020

Δημοφιλέστερα

To Top