Ελλάδα

Έφερνε κοκαΐνη, χασίς και χάπια από την Βουλγαρία – Συνελήφθη στα σύνορα, τον περίμενε…σκύλο

Το εκπαιδευμένο τετράποδο που έκανε έρευνα στο αυτοκίνητο, βρήκε κρυμμένες στο εσωτερικό του αλλά και στην κατοχή του οδηγού τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 712,3 γραμμαρίων, άλλες δυο συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 10,9 γραμμαρίων και 18 ναρκωτικά χάπια

Με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του φορτωμένο με ναρκωτικά για κάθε γούστο επέστρεψε από εκδρομή στην Βουλγαρία ένας 35χρονος Έλληνας, αλλά το ταξίδι του βγήκε ξινό, καθώς στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Ορμενίου τον περίμενε ο… σκύλος ανιχνευτής της Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας!

Το εκπαιδευμένο τετράποδο που έκανε έρευνα στο αυτοκίνητο, βρήκε κρυμμένες στο εσωτερικό του αλλά και στην κατοχή του οδηγού τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 712,3 γραμμαρίων, άλλες δυο συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 10,9 γραμμαρίων και 18 ναρκωτικά χάπια, τα οποία είχε αγοράσει στην γειτονική χώρα.

Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του δράστη στην Αλεξανδρούπολη, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε κρύψει στο πατάρι άλλες τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 87 γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν, όπως και το αυτοκίνητο του 35χρονου που οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας και του ασκήθηκε δίωξη για εισαγωγή και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Δημοφιλέστερα

To Top