Ελλάδα

Μετανάστης άδειασε το σπίτι ηλικιωμένης στη Σάμο

Ο 28χρονος αλλοδαπός είχε τρυπώσει χωρίς να γίνει αντιληπτός στο σπίτι της 86χρονης το απόγευμα της Πέμπτης και είχε «σηκώσει» ανενόχλητος διάφορα οικιακά είδη και πλήθος ειδών ρουχισμού

Μόνο για λίγο χάρηκε τη λεία του ένας μετανάστης που άδειασε κυριολεκτικά το σπίτι μιας ηλικιωμένης γυναίκας στο Βαθύ της Σάμου, καθώς εντοπίστηκε λίγη ώρα μετά ενώ μετέφερε όσα είχε αρπάξει, υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για κλοπιμαία!

Ο 28χρονος αλλοδαπός είχε τρυπώσει χωρίς να γίνει αντιληπτός στο σπίτι της 86χρονης το απόγευμα της Πέμπτης και είχε «σηκώσει» ανενόχλητος διάφορα οικιακά είδη και πλήθος ειδών ρουχισμού. Η ηλικιωμένη αντιλήφθηκε ότι είχε γίνει η κλοπή και ειδοποίησε την Αστυνομία, η οποία ξεκίνησε έρευνες στην ευρύτερη περιοχή.

Τελικά, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν στην πόλη της Σάμου τον νεαρό μετανάστη που μετέφερε είδη όπως αυτά που είχε καταγγείλει η 86χρονη ότι της έκλεψαν, τον σταμάτησαν για να τα ελέγξουν και διαπίστωσαν πως ήταν τα κλεμμένα. Ο αλλοδαπός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου, ενώ τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους.

Δημοφιλέστερα

To Top