Ελλάδα

Μεθυσμένοι αλλοδαποί προκάλεσαν επεισόδια στο Ρέθυμνο

Οι δράστες ξεκίνησαν με έντονο καυγά έξω από ένα νυχτερινό κέντρο, όπου μάλιστα τραυμάτισαν έναν υπάλληλο του καταστήματος, και εξακολούθησαν να προκαλούν επεισόδια στην παραλιακή λεωφόρο

Επεισόδια και συμπλοκές με τραυματισμούς αναστάτωσαν τα ξημερώματα της Κυριακής τρεις διαφορετικές περιοχές στην πόλη του Ρεθύμνου, όλα με πρωταγωνιστές μια ομάδα αλλοδαπών που είχαν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

Οι δράστες ξεκίνησαν με έντονο καυγά έξω από ένα νυχτερινό κέντρο, όπου μάλιστα τραυμάτισαν έναν υπάλληλο του καταστήματος που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου για τις πρώτες βοήθειες και εξακολούθησαν να προκαλούν επεισόδια στην παραλιακή λεωφόρο και στη συνέχεια στο Ενετικό λιμάνι.

Δυο αλλοδαποί που μεταφέρθηκαν ελαφρά τραυματισμένοι στο νοσοκομείο, εξετάζεται αν ήταν μέλη της παρέας των ταραξιών, που ήταν γύρω στα πέντε ή επτά άτομα και οι περισσότεροι έσπευσαν να εξαφανιστούν. Την προανάκριση διενεργεί το Λιμεναρχείο σε συνεργασία με την Αστυνομία, ωστόσο κανείς δεν έχει συλληφθεί ακόμη.

Δημοφιλέστερα

To Top