Διεθνή

Νότια Αφρική: Δασοφύλακες έσπασαν το χέρι ποδηλάτη επειδή έκανε βόλτα χωρίς άδεια σε εθνικό πάρκο

Σοκάρει το βίντεο με τον 24χρονο ποδηλάτη να φωνάζει «έσπασε το χέρι μου, έσπασε το χέρι μου»

Σοκ προκαλεί το βίντεο με τη στιγμή της βίαιης σύλληψης ενός 24χρονου ποδηλάτη στη Νότια Αφρική από δασοφύλακες επειδή έκανε βόλτα σε εθνικό πάρκο χωρίς άδεια.

Στο βίντεο φαίνονται οι δασοφύλακες να συμπεριφέρονται με βίαιο τρόπο προς τον Νίκολας Ντλαμινί με αποτέλεσμα να του σπάσουν το χέρι.


WATCH | SA Cyclist breaks arm in Table Mountain scuffle after he allegedly fails to produce permit

Ο Ντλαμινί ο οποίος θεωρείται μια από τις ελπίδες της Νότιας Αφρικής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο βρισκόταν στο εθνικό πάρκο Table Mountain στο Κέιπ Τάουν όταν συνέβη το επεισόδιο.

Στο βίντεο φαίνεται ο 24χρονος ποδηλάτης να υποφέρει από τους πόνους και να φωνάζει «το χέρι μου έσπασε, το χέρι μου έσπασε» ενώ οι δασοφύλακες τον βάζουν τελικά στο πίσω μέρος ενός οχήματος.

Σύμφωνα με την αρμόδια υπηρεσία της Νότιας Αφρικής ο Ντλαμινί έκανε βόλτα στο πάρκο χωρίς την απαραίτητη άδεια καθώς και ότι αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του.

Από την πλευρά του το υπουργείο Περιβάλλοντος της Νότιας Αφρικής ανακοίνωσε ότι οι δασοφύλακες τέθηκαν σε διαθεσιμότητα ενώ δόθηκε και εντολή να διεξαχθεί έρευνα για τις συνθήκες του ατυχήματος.Δημοφιλέστερα

To Top