Διεθνή

Ρωσία: Η στιγμή του τρομακτικού ατυχήματος για 30χρονη ακροβάτη – Δίνει μάχη για τη ζωή της

Σε τσίρκο στο Βλαδιβοστόκ – Τρομακτικό ατύχημα και για άνδρα συνάδελφό της σε άλλη παράσταση

Στιγμές σοκ έζησαν οι θεατές της παράστασης σε τσίρκο στο Βλαδιβοστόκ όταν είδαν μια 30χρονη ακροβάτη να χάνει τη λαβή της και να πέφτει στο κενό από ύψος έξι μέτρων.

Οπως φαίνεται στο βίντεο που κατέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες η Γέλενα Πρισκόντσκαγια εκτελούσε το νούμερό της όταν ξαφνικά έχασε τη λαβή της.

Λόγω της σφοδρής πρόσκρουσης με το έδαφος η 30χρονη έχασε τις αισθήσεις της με τις πληροφορίες από το νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε να κάνουν λόγο για βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις λόγω των οποίων δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Εκπρόσωποι του τσίρκου υποστήριξαν ότι δεν υπήρχε κάποιο «ελάττωμα» στον εξοπλισμό της 30χρονης αποδίδοντας το ατύχημα στον «ανθρώπινο παράγοντα».

Αυτό, όμως, δεν ήταν το μοναδικό ατύχημα με Ρώσο ακροβάτη καθώς σε άλλη παράσταση, στην πόλη Τολιάτι, ο Σεργκέι Μακάροφ έπεσε από το σκοινί πάνω στο οποίο ισορροπούσε ντυμένος ως «Τζακ Σπάροου».

Ο Μακάροφ εκτελούσε, μάλιστα, το νούμερό του χωρίς μηχανισμό ασφαλείας.

Αρχικά υπήρχε η εντύπωση ότι ο Ρώσος ακροβάτης δεν είχε υποστεί κάποιο σοβαρό τραυματισμό αλλά οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για σημαντικά τραύματα από την πτώση.

Ο ίδιος με μήνυμά του μέσα από το νοσοκομείο αρκέστηκε στη φράση «είμαι ζωντανός» προς τους φίλους του.Δημοφιλέστερα

To Top