Ελλάδα

Συνελήφθη φυγόποινος – Σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για ληστείες

Είχε καταδικαστεί σε… 56 χρόνια φυλάκισης 

Συνελήφθη το περασμένο Σάββατο στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 35χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν:

Απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 34 ετών και 6 μηνών, για τα αδικήματα της ληστείας και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 ετών, για το αδίκημα της οπλοφορία.

Απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 8 ετών, για το αδίκημα της ληστείας.

Απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 10 ετών, για το αδίκημα της ληστείας.

Διάταξη κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά, με την οποία διατάσσεται η ανάκληση απόλυσης και η έκτιση υπολοίπου ποινής κάθειρξης 5 ετών, που του επιβλήθηκε με απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, για το αδίκημα της απλής συνέργειας σε ληστεία.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δημοφιλέστερα

To Top