Ελλάδα

Νύχτα αγωνίας στην Καλλιθέα: Διαρροή αερίου σε πολυκατοικία – Αποκλείστηκε η περιοχή

Στην οδό Σόλωνος – Ποιοι δρόμοι έκλεισαν για προληπτικούς λόγους – Περίπου στις 3 τα ξημερώματα ολοκλήρωσε το συνεργείο τις εργασίες του και αποχώρησε, όπως και το όχημα της Πυροσβεστικής

Νύχτα αγωνίας, τουλάχιστον μέχρι να επιδιορθώσει τη βλάβη και να αποχωρήσει το συνεργείο της ΔΕΦΑ, έζησαν οι κάτοικοι μίας γειτονιάς στην Καλλιθέα, εξαιτίας διαρροής φυσικού αερίου που προκλήθηκε σε εγκατάσταση πολυκατοικίας.

Η διαρροή σημειώθηκε σε πολυκατοικία της οδού Σόλωνος. Στο σημείο έσπευσαν τόσο η Αστυνομία, που απέκλεισε τους γύρω δρόμους, απαγορεύοντας τη διέλευση οχημάτων, όσο και η Πυροσβεστική, για προληπτικούς λόγους.

Οι άνδρες του συνεργείου της ΔΕΦΑ χρειάστηκαν πάνω από τρεις ώρες για να διορθώσουν τη ζημιά και να ανάψουν το «πράσινο φως» για την άρση του συναγερμού. Σχεδόν μέχρι τις 3 τα ξημερώματα, πολλοί κάτοικοι στην περιοχή ξενύχτησαν, καθώς ο κίνδυνος μίας έκρηξης ήταν πιθανός.

Οι εργασίες, ωστόσο, ολοκληρώθηκαν δίχως πρόβλημα, το πρωτόκολλο ακολουθήθηκε κατά γράμμα και η αναστάτωση στην περιοχή έληξε δίχως «παρατράγουδα».

Οι δρόμοι, εκτός της Σόλωνος βέβαια, που έκλεισαν για λόγους ασφαλείας ήταν οι εξής: Δοϊράνης, Κατσώνη, Αθηνάς, Αμφιθέας και τον παράδρομο της Συγγρού.

Ακόμη, δόθηκαν οδηγίες στους κατοίκους της περιοχής και στους εργαζόμενους στις γύρω εταιρείες να μην θέσουν σε λειτουργία τα αυτοκίνητά τους μέχρι η κατάσταση να αντιμετωπιστεί.

Λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα, το συνεργείο που είχε σπεύσει στο σημείο για την επιδιόρθωση της ζημιάς ολοκλήρωσε τις εργασίες του και αποχώρησε, όπως και το όχημα της Πυροσβεστικής, το οποίο βρισκόταν εκεί για προληπτικούς λόγους.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:


4996293


4996294


4996296


4996300

Δημοφιλέστερα

To Top