Αυτοκίνητο

Τα cabrio της Mini σε… Sidewalk!

 Στο νέο MINI Convertible θα έχουμε επανεμφάνιση της εξοπλιστικής έκδοσης  Sidewalk, από τον ερχόμενο Μάρτιο που θα κάνει και το επίσημο ντεμπούτο της στις αγορές.

 

Οι πιστοί του ανοιχτού Mini, έχουν κάθε λόγο για να χαίρονται. Η νέα έκδοση του μοντέλου είναι έτοιμη και αναμένεται να λανσαριστεί στις αγορές μέσα στο έτος που μόλις ξεκίνησε. Μάλιστα, μετά το 2007 που πρωτοπαρουσιάστηκε, έχουμε επανακυκλοφορία της έκδοσης Sidewalk που έχει να κάνει τόσο με το χρώμα του αμαξώματος, όσο και με άλλες επιμέρους λεπτομέρειες, αισθητικές και εξοπλιστικές.

Το μπλε μεταλλικό χρώμα του αυτοκινήτου των φωτογραφιών για παράδειγμα, είναι το Deep Laguna και είναι αποκλειστικά για την έκδοση Sidewalk. Χαρακτηριστικές της συγκεκριμένης έκδοσης είναι και οι δίχρωμες ζάντες των 17 ιντσών αλλά και οι αυτοκόλλητες ταινίες στο καπό. Το πιο ξεχωριστό στοιχείο της έκδοσης Sidewalk, είναι ωστόσο η υφασμάτινη οροφή με το σχέδιο που έχει πάνω της, χάρη στη χρήση διαφορετικού υλικού που έχει χρησιμοποιηθεί κατά την παραγωγή της.

Στην καμπίνα, κίτρινες και μπλε λεπτομέρειες δίνουν μια άλλη συνολική αίσθηση στο Mini, με το λογότυπο Sidewalk να κοσμεί κάποια σημεία- όπως είναι το κάτω μέρος του τιμονιού. Η έκδοση Sidewalk είναι διαθέσιμη με τους κινητήρες των One, Cooper και Cooper S, η απόδοση των οποίων φτάνει τους 192 ίππους. Αναφορικά με τη μετάδοση, οι επιλογές είναι οι κλασικές δύο, με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο και 7άρι αυτόματο. Ακόμα δεν υπάρχουν στοιχεία αναφορικά με το κόστος της έκδοσης Sidewalk η οποία αναμένεται στις αγορές να λανσαριστεί το Μάρτιο του 2020.

Δημοφιλέστερα

To Top